В українського льотчика, героя війни на сході України Владислава Волошина, який скоїв самогубство 18 березня, залишилась дружина з маленькою дитиною, матір та батько.

Колеги героя вважають, що Волошин міг вчинити самогубство через тиск з боку місцевих чиновників. Правоохоронці розглядають 5 версій загибелі виконуючого обов'язки керівника Миколаївського аеропорту героя АТО Владислава Волошина, серед яких і самогубство у зв'язку з професійною діяльністю.

Батько льотчика, Валерій Волошин, розповів, що він думає про смерть сина. За словами батька, Владислав скоїв необдуманий вчинок.

"Мій син був дуже самостійним, завжди і все вирішував сам. Причина загибелі - звичайно, війна і побутові проблеми. Нова робота вимагала від нього бути адміністратором, психологом, управлінцем і багатьох інших якостей. На жаль, чаша терпіння переповнилася і трапилася трагедія", - розповів батько в коментарі одеському виданню "Думська".

У четвер, 22 березня, тіло Владислава Волошина кремували в Одесі. Прощання з льотчиком-героєм пройшло в крематорії на Новогородському (Таїровському) кладовищі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

З пілотом прощалися родичі, волонтери, журналісти і представники повітряного командування "Південь".

Урна з прахом воїна буде віддана землі на його малій батьківщині, в маленькому селі Луганської області.

Нагадаємо, що основна панахида відбулась 21 березня в Миколаєві, де пілот служив і, звільнившись зі Збройних сил, працював директором аеропорту. Там йому надали військові почесті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Владислав Волошин застрелився у власній квартирі з пістолета.

Владислав Волошин - колишній пілот штурмовика Су-25 299-ї Миколаївської бригади тактичної авіації.

За свої бойові вильоти в 2014 році він може претендувати на звання найвідчайдушного військового льотчика України. Владислав неодноразово завдавав результативні удари по російським агресорам в Україні.

На його рахунку 33 бойових вильоти, нагороди "За мужність" та відзнака "Народний герой України" і… смерть у власній квартирі.

Волошин звільнився зі Збройних сил України, оскільки, на його думку, він не був гідно оцінений командувачами. Він неодноразово говорив, що, незважаючи на всі його заслуги, не міг навіть забезпечити свою сім'ю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці розглядають 5 версій загибелі виконуючого обов'язки керівника Миколаївського аеропорту героя АТО Владислава Волошина: самогубство в стані душевного хвилювання, самогубство у зв'язку з професійною діяльністю на посаді в. о. директора, самогубство через взаємини у сім'ї, самогубство через можливі конфлікти під час проходження служби в ЗСУ та нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю.

У поліції запевнили, що кожну з версій доводити або спростовувати будуть "тільки при отриманні доказів на підставі проведених експертиз та слідчих дій".