Російські бомбардувальники біля українських кордонів, повна боєготовність

Сили і засоби української ППО привели в бойову готовність після провокації авіації Росії в районі Чорного моря. У командуванні повідомили, що 22 березня вдруге за місяць зафіксовано провокативні дії з боку повітряної компоненти Повітряно-Космічних Сил Російської Федерації, вздовж східного та південного повітряного кордону України.

Дивіться: Росія сформувала поблизу українського кордону три ударні військові угруповання

Маршрути смерті: вся небезпека громадського транспорту в одній ДТП

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

22 березня у Луцьку о 13:20 сталась масштабна ДТП за участю громадського транспорту. У місцевій поліції повідомили, що зіткнулися 2 маршрутки. Травми отримали 11 пасажирів, 2 з них потрапили до лікарні.

Рада знищила на корню фейкові вибори Путіна

Верховна Рада підтримала постанову про невизнання Україною виборів президента Росії на території анексованого нею Криму. Наразі вже відомо, що "За" проголосували 255 народних депутатів, ще 72 не брали участі в голосуванні. У тексті йдеться про те, що проведення голосування у тимчасово анексованому Криму не відповідає міжнародному праву та взагалі є нікмечним.

Отруєння Скрипаля: "Новачок" відправив до лікарні чергову жертву

У Британії до лікарні потрапив другий поліцейський, який займався розслідуванням отруєння нервово-паралітичною речовиною колишнього подвійного агента, екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля. Наразі він проходить лікування на денному стаціонарі районної лікарні Солсбері - там, де в критичному стані перебувають Сергій та Юлія Скрипалі. Поки залишається невідомим, як саме отруївся поліцейський, але цілком можливо, що він випадково вступив в контакт з об'єктом, що був повторно заражений.

Спроба суїциду у парламенті

У залі нідерландського парламенту в Гаазі невідомий чоловік вчинив спробу самогубства. Спроба суїциду сталася під час парламентських обговорень. Таким чином активіст, який виступав проти криміналізації легких наркотиків, намагався привернути увагу політиків. Відзначається, що під час парламентських обговорень він перебував на громадській галереї: поводився нервово ходив туди-сюди,після чого прив'язав шнурок до поручнів та вставивши голову у петлю та вистрибнув.

Дивіться: спроба суїциду в парламентській будівлі