Ілон Маск приєднався до флешмобу #deletefacebook, який почався після повідомлень про витік даних 50 млн користувачів соцмережі. Після короткої розмови в Twitter він видалив Facebook-сторінки компаній SpaceX і Tesla, на кожній з яких було по 2,6 млн лайків.

- Настав час видалити Facebook.

- Що за Facebook?

- Видалиш сторінку SpaceX, якщо мужик?

- Я й не знав, що така є. Видалю. Жодного разу в житті її не бачив.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

- Ми чекаємо.

О 19 годині за московським часом сторінки SpaceX і Tesla ще існували. До 19.20 вони були видалені.

- А цю теж видалиш, так?

- Не питання. Все одно гидко виглядає.

Нагадаємо, вже в 2019 році Російська Федерація планує запустити місію на Марс і здійснить посадку на Місяць в рамках нового дослідження супутника Землі.

Крім того, Ілон Маск, засновник компанії SpaceX, повідав журналістам про намір запустити власне комедійне шоу. До загальної згоди підприємцю вдалося прийти з представниками агентства сатиричних новин The Orion.

За даними джерел, Ілону Маску вдалося переконати "партнерів" в тому, що камеді-шоу, створене з його подачі, згодом буде мати успіх. Спілкуючись з журналістами, глава Tesla зізнався, що гумористичне спрямування, це саме те, чого слід було очікувати відразу після автомобілебудування та освоєння просторів космосу.

Ще в 2014 році, за даними ЗМІ, володар мільярдів серйозно роздумував над тим, щоб придбати The Onion. Зі співробітниками агентства сатиричних новин Ілон Маск взаємодіє вже протягом декількох років. У ході такого "співробітництва" бізнесмен ділиться з компанією своїми жартами, що відбувається за допомогою Twitter та інших соцмереж.

Дивіться сюжет про Маска

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", колеги залишили Маска без копійки.