37-річна Крістіна Агілера, яка стала гостею американського шоу RuPaul's Drag Race's, зробила дуже відверте зізнання.

Коли співачку запитали, кому була присвячена пісня "Infatuation", що вийшла в 2002 року, вона розповіла, що головною темою композиції стали її стосунки з латиноамериканським коханим, який... був геєм.

З'ясувалося це, звичайно ж, не відразу, але стало для неї справжнім шоком, зізналась зірка

"Це було несамовито",- згадує свою реакцію Крістіна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Агілера також розповіла, що композицію "F. U. S. S" (в цій абревіатурі ховається далеко не найбільш цензурна назва) зі свого альбому "Back to Basics", що вийшов в 2006 році, вона присвятила Скотту Сторчу. Саме він був продюсером її диску Stripped 2002 року. Незважаючи на те що, за словами співачки, разом вони написали багато пісень, їхні стосунки склалися не найкращим чином. Тим не менш альбом вийшов, і Агілера змогла і без нього продовжити свою кар'єру.

За словами зірки, яка після деякої перерви з тріумфом повернулася на сцену в кінці минулого року, у світі шоу-бізнесу навіть за найскладніших обставин важливо йти вперед з гордо піднятою головою.

"Просто продовжуйте жити. Я дуже надихаюся тим, що бачу сьогодні. Я впевнена, що у кожного з нас є моменти або місця, про які боляче згадувати. Я думаю, це дуже важливо. Це — частина моєї музики і частина мене самої",— розповіла співачка.

Крістіна Агілера додала, що дуже важливо пам'ятати про все хороше, що вас оточує.

"Як тільки ви досягнете певного рівня успіху, ви побачите, як люди навколо вас почнуть змінюватися. І ви або теж змінитеся, або станете закритими і дивними. Але до тих пір, поки ви будете пам'ятати, яка ви людина, і будете помічати все хороше навколо вас, ніщо не зможе вас зупинити",- сказала співачка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно Крістіна Агілера виклала в Instagram серію відвертих фотографій. 37-річна співачка розмістила на своїй сторінці в соцмережі три чорно-білих знімків, на яких вона позує оголеною у своєму джакузі.

Деякі віддані фанати зірки вирішили, що таким чином співачка натякнула на новий альбом, який готує до виходу і провели паралель з її платівкою Stripped, яка була випущена в 2002 році.