Американську супермодель, ангела Victoria Secret Беллу Хадід папараці підловили на вулицях Нью-Йорка в стильному пуховику Michlin Electric Silver від всесвітньо відомого бренду, родом з України ienki ienki.

Знаменитість впевнено крокувала перед камерами, демонструючи один із самих стильних образів це зими, яка доповнила високими черевиками Dr. Martens, сумочкою Prada і вузькими модними очками в тон до пуховика.

Ienki Ienki став відомим брендом світового масштабу відносно недавно - лише в 2017 році. Одяг торгової марки продається на сьогоднішній день в 93 магазинах по всьому світу, в тому числі в ивзестных паризькому Le Bon Marche, нью-йоркському Barneys, а ще в Лондоні, в універмазі Selfridges і Browns.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У 2017 бренд Ienki Ienki удостоївся престижної премії BFA (Best Fashion Awards) в номінації "Прорив року"

Не одна Белла облюбувала ці стильні пуховики - у них також були помічені Джуліанна Мур та Наталі Джус

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Белла Хадід — відома модель, ангел Victoria Secret, одна з головних трендсеттерів планети. І тільки всі вирішили, що в 2018-му доведеться попрощатися з модою на 90-е, модель кардинально змінила стиль. Тепер у неї в гардеробі пуховики з ременем, свитшоты з логотипами, велюрові панами і кльоші. І їй це дуже личить!