Компанія Apple у вівторок, 27 березня, презентувала нову модель iPad. Презентація відбулася в Чикаго в одному з коледжів, оскільки головною темою стала освіта.

Під час першої цьогорічної презентації, крім iPad, компанія представила нові програми, які створені для учнів і для вчителів. Також Apple збільшила до 200 ГБ простір у сховищі iCloud для шкіл.

А от інформація про те, що в ході презентації також буде представлений новий бюджетний MacBook, не підтвердилася, хоча ймовірності його виходу у березні цього року давали 90%.

На початку місяця авторитетний аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо заявив, що Apple випустить 13-дюймовий MacBook Air за доступною ціною у другому кварталі 2018 року.

Прогноз експерта одразу пов’язали з можливою березневою презентацією Apple.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Червоні iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X


Ймовірності виходу цього гаджету у березні 2018 давали 60%. Користувачі дуже добре пам'ятають, як навесні минулого року компанія Apple знайшла новий спосіб стимулювання продажів iPhone. Тоді корпорація випустила червоні iPhone 7 і iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition. Саме тому такого ходу чекали і в цьому році.

iPhone SE 2


Ймовірність виходу: 40%.
Найбільш очікуваною новинкою Apple для мільйонів фанатів є iPhone SE другого покоління. Шквал чуток про смартфон, як це було з оригінальною моделлю, ми не спостерігаємо. Це означає, що грандіозного поновлення iPhone SE 2 очікувати не варто.

Згідно з безліччю витоків, iPhone SE 2 повинен був отримати скляний корпус і підтримку бездротової зарядки, дисплей у стилі iPhone X, водостійкий корпус і багато іншого.

За словами авторитетного аналітика Мін-Чі Куо, Apple не має у своєму розпорядженні достатні ресурси для того, щоб зробити iPhone SE 2 таким, яким його хочуть побачити фанати. Експерт заявив, що якщо iPhone SE 2 і вийде, то за зовнішнім виглядом він абсолютно не відрізнятиметься від попередника.

У смартфоні лише оновляться характеристики, за якими iPhone SE 2 стане практично ідентичним iPhone 7.

iPad Pro 2

Багато хто був переконаний, що не новий доступний iPad стане ключовим анонсом березневої презентації Apple. На їхню думку родзинкою презентації мав стати новий iPad Pro. Його виходу у березні 2018 давали 30%.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 27 березня корпорація Apple провела позачергову презентацію своїх продуктів. На презентації Apple представила новий планшетний комп'ютер, розроблений спеціально для освітнього сегменту. Компанія заявила, що це найдоступніший iPad, випущений коли-небудь під "яблучним" брендом.