"The New York Times" повідомив про намір корпорації Apple вийти за рамки бізнесу, пов'язаного з розробкою технологій і виробництвом гаджетів, щоб приділити гідну увагу телебаченню.

Повідомляється, що світ побачить Apple по ТБ через рік.

На оригінальні програми, які будуть показані телеглядачам у березні наступного року, технологічний гігант готовий витратити мільярд доларів США. Зазначимо, що це значно більше, ніж можуть собі дозволити конкуренти, такі як Facebook і YouTube.

Джерела в корпорації стверджують, що керівництво Apple дала "зелене світло" дванадцяти продуктів. В половині випадках мова йде про серіали, в яких корпорація зацікавлена настільки, що буде одразу знімати по одному їх сезону, не чекаючи реакції глядачів на пілотний епізод. Не секрет, що в них братимуть участь і голлівудські зірки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше повідомлялося, що додаток iOS CODE для зчитування QR-коду може відправляти користувачів iPhone на шкідливі веб-сайти.

Як запевняють фахівці з безпеки, Apple знає про цю уразливість ще з грудня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Huawei представив смартфони з "унікальною камерою".

Відомо, що 27 березня компанія Huawei представила свої флагманські смартфони P20 і P20 Pro. За словами розробників, смартфони оснащені кращою на ринку камерою, яка має підтримку штучного інтелекту.