Визнання американського репера Jay-Z, який володіє власним капіталом понад $900 млн, вразило глядачів.

Днями Jay-Z став гостем нового Netflix-шоу Девіда Леттермана «My Next Guest Needs No Introduction», де розповів про камінг-аут своєї матері Глорії Картер. За словами репера, він завжди подозрвал, що його мати лесбіянка, але та вперше зважилася заговорити про це лише в 2017 році під час запису альбому «4:44» (про це репер співає в треку «Smile»). «Все своє життя моя мати вдавала з себе тим, ким ніколи не була, тільки щоб захистити своїх дітей, — згадує він. — І в той момент, коли вона нарешті сказала мені „Здається, я закохана“, я просто заплакав. Я плакав через те, що був неймовірно щасливий за неї і за те, що вона врешті-решт стала вільною». Повна версія записаного інтерв'ю вийде на Netflix 6 квітня.

Нагадаємо, що Jay Z народився в Брукліні. Його батько пішов з сім'ї, коли він був ще дитиною. Шон Картер був відомий як Jazzy, що пізніше перетворилася в Jay-Z. В процесі він змінив кілька артистичних псевдонімів: Jiggaman, HOV і Hova.

Знаменитий кліп репера Anything: відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Почав записуватися на початку 1990-х, виступав разом з репером The Notorious B. I. G. Його виконавська манера була практично цілком заснована на експромт. Знаючи, що звукозаписні компанії експлуатують артистів, Jay Z з Деймоном Дэшем (Damon Dash) і Кариимом "Biggs" Берком організовують свій лейбл Roc-a-Fella Records (слово Roc взято від прізвища Rockefeller). У 1995 році вони організували групу компаній Roc-A-Fella Enterprises.

Jay Z одружений з популярної американської R&B-співачки Бейонсе. У 2002 році вони разом створювали пісню "'03 Bonnie & Clyde". Джей-Зі з'явився в знаменитому синглі Бейонсе «Crazy in Love» з її дебютного альбому Dangerously in Love. Брав участь у створенні пісень «Déjà Vu» і «Upgrade U» з альбому b'day. У кліпі на останню пісню Бейонсе гумористично спародіювала його поведінку. Бейонсе стверджує, що відсутність обговорення їх особистого життя на публіці допомогло їм. Вони одружилися 4 квітня 2008 року.

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа" Кім Кардашьян продовжує епатувати публіку своїми відвертими фото, які вона викладає в соціальних мережах.