У ніч на середу, 4 квітня, в Києві група молодих людей побила і пограбувала продюсера телеканалу "Україна", а потім та ж банда вдерлась ще й до супермаркету в надії обчистити касу. Там у них між охоронцем зав'язалась бійка.

Про це пише "Інформатор".

Інцидент трапився близько 01:00 на вулиці Гната Юри, 6. В супермаркеті затримали групу молодих людей серед який були й дівчата, які напали на охоронців з ножем, коли ті намагалися перешкоджати крадіжці товару з магазину. Почалася бійка, розбилися пляшки, і один з нападників порізав обличчя об скло.

Фото/Інформатор

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Під час оформлення правоохоронці встановили, що зловмисники підходять і під орієнтування про побиття чоловіка на зупинці неподалік.

Потерпілий на зупинці розповів, що є продюсером телеканалу "Україна" і близько 00:30 йшов додому, коли на зупинці на нього напала група людей, які почали мовчки його бити, після чого забрали мобільний і гроші, і втекли з місця подій. Чоловік повернувся до редакції телеканалу, де викликали патрульних і медиків. У нього зафіксували безліч ушкоджень: струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, рвану рану верхньої губи і травму грудної клітини.

Попередньо, постраждалий впізнав зловмисників. Підозрюваних відправили до поліцейського відділку. Зараз правоохоронці збирають покази свідків та самих затриманих. Усі подробиці інциденту вивчаються.

У мережі показали моторошні кадри з місця інциденту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Ленінську (Росія) група школярок кинулися гамселити з усієї сили невинну дівчину. Моторошні кадри, які нещодавно оприлюднили в мережі, показують, наскільки небезпечна дитяча жорстокість (якщо їх взагалі можна назвати дітьми), особливо коли дорослим – байдуже. Вони ніби тварини кулаками вдаряли по обличчю дівчину, молодшу за них на рік.

У середу, 28 березня, в місті Вишневе (Київська область) напали на Олександра Рафальського - ветерана АТО, інваліда третьої групи. Троє чоловіків жорстоко побили воїна, пограбували, забравши все до копійки і кинули посеред вулиці стікати кров'ю. Тепер чоловікові належить серйозне тривале лікування.