Дівчина в одне міз аеропортів Японії обслуговує багаж надто ретельно.

Про це повідомляє видання Express.

В одному з японських аеропортів зняли аматорські кадри. Їх незабаром поширили західні ЗМІ. Журналісти відгукнулися про цю сцені з іронією, назвавши її "шокуючою".

Чисто з технічної точки зору на показанням відео відбувається звичайна процедура — прийом багажу. Але те, як пересічна співробітниця аеропорту відноситься до чужих валізах і сумках, деяких мандрівників дійсно може повергнути в шок.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Якщо говорити більш детально про багажі в аеропортах, варто очікувати історій про недбале ставлення співробітників до чужого майна, або ще якийсь прикрий випадок. Працівникам аеропорту часто не довіряють, особливо після таких кадрів з Таїланду, де співробітника авіакомпанії почав творити з багажем свої темні справи, не підозрюючи про зйомку. Не довіряють настільки, що готові навіть залізти разом з валізою в рентген, тільки б захистити майно.

Не дивно, що після серії подібних новин, кадри, зняті в японському аеропорту, деякі ЗМІ назвали «шокуючими».

На відео показано, здавалося б, стандартна процедура — валізи і сумки їдуть по стрічці своїм господарям. Але ось те, як до чужого майна відноситься співробітниця аеропорту — гідно захоплення.

Повне відео, зняте в япоснком аеропорту:

Дівчина на відео стежить за валізами так, ніби всередині кожного знаходиться за безцінною китайської старовинній вазі. Співробітниця не тільки протирає кожен валізу від скопилася в дорозі пилу і бруду, але й обережно поправляє на конвеєрі, щоб багаж не впав. Гідне захоплення ставлення.

В якому саме аеропорту багаж отримав таке VIP-обслуговування — залишилося невідомим. Але в коментарях до відео багато відвідувачів підтвердили, що в японських аеропортах шанобливо ставляться взагалі до всіх і до всього.

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа" незабаром українці зможуть купувати недорогі авіаквитки на ряд міжнародних напрямків. На український ринок заходить лоукостер Ryanair.