Відома українська фітнес-тренер Аніта Луценко вважає, що тренуватись завжди легше і веселіше у компанії. А якщо цю компанію вам складе домашній улюбленець, то тренування пройдуть ще приємніше і з більшою користю.

Аніта Луценко вирішила пожартувати над своїми шанувальниками і залила в мережу комплекс вправ з домашнім улюбленцем. Допомагав Аніті у тренуванні кіт, якого дівчина знайшла під час фітнес-туру на Кіпрі, повідомляє Сlutch.

"Це звичайний кіпрський кіт, без підготовки. Його ми просто зустріли в лісі. Довго дивувалися спокою кота. Захотілося чогось смішного, і виникла ідея такого відео", - сміється Аніта.

На своїй сторінці у Facebook, де Аніта й розмітила відео, вона дала деякі рекомендації стосовно "котячого" тренування:

«Не тренуєшся через відсутність компанії? Сумно самій? Гаразд, які можуть бути перепони для фітнес-залежних? Додаємо кмітливості, присмачуємо креативом і вуаля! Отже, беремо будь-яку живність або еквівалент кілограм в 5-10 (коти різні бувають): малогабаритну дитину, великогабаритну дитину, еммм, мішок цукерок, який тобі не можна їсти і вперед! Присідання, станова тяга, випади - з обтяженнями - ну дуже ефективні! Головне, не додумайся взяти акваріум з рибкою – незручненько і мокренько".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не тренируешься из-за отсутствия компании? Скучно одной? Да ладно, какие могут быть преграды для фитнес-зависимых? Добавим смекалки, сдобрим креативом и вуаля! Итак, берем любую живность или эквивалент килограмм в 5-10 (коты разные бывают): малогабаритного ребенка, крупногабаритного ребенка, эммм, мешок конфет, который тебе нельзя есть (уахаха - зловещий смех) и вперед! Присед, становая тяга, выпады - с отягощениями ну очень эффективны! Главное, не додумайся взять аквариум с рыбкой - неудобненько и мокренько))) А чтоб тренироваться было еще приятнее, встречай дополнение к slim - WOWBODY cat - с домашним другом веселее)))

Posted by Wowbody. Тренировки, питание, мотивация. on Sunday, 1 April 2018

Свого милого котика, який допомагає їй у тренуванні, Аніта знайшла на Кіпрі, де провела відпустку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська ведуча і фітнес-тренер Аніта Луценко передала привіт своїм шанувальникам з Кіпру. На сторінці в Instagram зірковий тренер розмістила фото, на якому вона постала в стильному спортивному купальнику.

Також Аніта Луценко щиро розказала, що народжувала первістка з допомогою кесаревого розтину і дала пораду своїм шанувальницям щодо того, як скинути зайву вагу після пологів.

Аніта Луценко розповіла Катерині Осадчій про тата своєї дитини. Зіркова тренер зізналась також, що повернулась до форми і хоче знову змінювати людей: