Українська актриса театру і кіно Ольга Сумська поділилася новим знімком, вразивши елегантним образом і стрункістю, - пише Clutch.

Популярна актриса і телеведуча не перестає дивувати. У свої понад 50 років вона виглядає настільки молодо і яскраво, що позаздрять навіть юні дівчата. Ольга Сумська частий гість соціальних ток-шоу, на яких щиро переживає за долю учасників і допомагає порадою.

У своєму мікроблозі вона опублікувала елегантну фотографію з хештегом #битваекстрасенсів.

Так вона натякнула на участь у черговому епізоді передачі. На знімку струнка артистка постає в костюмі пастельних тонів. Особливу увагу заслуговує її погляд — загадковий і ніжний одночасно.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Шанувальники в захваті від нового образу Ольги. «Окраса всесвіту», «Дуже елегантний образ! Вам дуже пасують не тільки яскраві, але і пастельні тони!», «Дуже хороший Лук! Жіночний і ніжний», «Ви еталон краси», — такі коментарі залишили під фотографією фоловери.

Шанувальники заінтриговані хештегом і залишають питання: «Ольга, Ви вірите в екстрасенсів?», «Біжіть від них подалі», «Коли чекати вас в шоу?».

Нагадаємо, що в лютому українська Роксолана порадувала фанів спільним фото з чоловіком. На знімку Віталій Борисюк ніжно обіймає кохану дружину.

Ольга Сумська розповіла про домагання від режисера

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська актриса Ольга Сумська висловилася про заборону на в'їзд російських зірок. Заборона на в'їзд в Україну для російських артистів - абсурдна спекуляція на родинних зв'язках і відносинах людей. Так вважає народна артистка України, актриса театру і кіно Ольга Сумська.

"Це абсурдна ситуація. Все це - спекуляція на наших родинних зв'язках, відносинах людей, на вірі людей. Це дуже складні речі", - відповіла Сумка на питання про особисте ставлення до заборон.

Свою позицію актриса пояснила тим, що стурбована питанням примирення і думає, як налагодити стосунки між народами.

"Я думаю, як помирити народи і прийти до миру. Це, звичайно, місія дипломатів, але ми повинні бути носіями таких думок та ідеології. У мене, припустимо, родичі там (у Росії - ред.), і так є і в інших", - підкреслила Сумська.