Переважна більшість користувачів не змінюють стандартні налаштування в смартфоні. Проблема в тому, що вбудовані програми і нескінченні повідомлення постійно потребують вашої уваги. У такій обстановці важко залишатися продуктивним і насолоджуватися життям.

Очистіть екран блокування. Одна з причин, по якій Android користується популярністю, — це можливість настроювати екран блокування. Деяким людям подобається додавати віджети, повідомлення та іншу інформацію на екран. Але всі ці речі відволікають вашу увагу від завдань, заради яких ви берете смартфон в руки.

Пам'ятайте: екран блокування всього лише міра безпеки. Вам не потрібні повідомлення на ньому — просто розблокувати телефон і перейдіть до більш важливих справах. Ось що потрібно зробити, щоб відключити всі повідомлення.

  • Відкрийте "Налаштування" → "Безпека і місце розташування".

​​​

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
  • Перейдіть у вкладку "Налаштування заблокованого екрану".

  • Виберіть пункт "не показувати повідомлення".

Приберіть зайве з домашнього екрану. На більшості смартфонів під управлінням Android встановлені додатки, які виробник вважає корисними. Крім цього, деякі розробники платять гроші, щоб їх додаток виявилося на робочому столі свого пристрою. А ви разом з телефоном купуєте рекламу чужого продукту.

Вимкніть більшість повідомлень. Повідомлення перетворилися на справжню проблему. Люди постійно перевіряють свої смартфони заради чергової дози дофаміну. Письменниця Лінда Стоун придумала термін для цього явища — "безперервне часткове увагу".

  • Ось як відключити повідомлення:

  • Зайдіть в "Налаштування" → "Програми та повідомлення".

  • Перейдіть у вкладку "Повідомлення".

  • Виберіть непотрібні додатки і вимкніть оповіщення.

Цей метод хороший тим, що не обов'язково йти ва-банк і відключати всі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що iPad для школярем виявився мотлохом.