Особа яка не подає ознак інтелекту. Від такої людини можна чекати чого завгодно.

Росіянка 28-річна Катя жила в підмосковному Видному, в одній квартирі з 60-річною мамою і 86-річною бабусею.

Катя мала в своєму житті тільки дві пристрасті від душі попиячити, напившись як чіп. І чинити перелюб із собі подібними.

Ці звички призвели Катьку до материнства. Вона мала на руках юний причіп у вигляді сина.

Після пиятик вона приходила додому і сварилася з мамою і бабусею.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В один прекрасний день її жалюгідне існування досягло апофеозу, бо самка, повна невідомої агресії, побила свою рідну матір практично до смерті, а потім зв'язала її, а бабусю задушила мотузкою, звинувачуючи їх у "чаклунстві".

На цьому злочин горе жінки не закінчилися, вигнавши сина на вулицю і заборонивши що прокинулася матері виходити з дому, вона опрацювала труп бабусі ефірним маслом, щоб не смердів, і два дні намагалася її розчленувати на очах власної мама.

Незабаром у двері постукав один з численних друзів Каті. Будучи в повному шоці він викликав наряд поліції.

Невменяемую оперативно заарештували і відправили під суд, а сина розшукали, помістивши його в притулок. Вироком суду Катю закрили на 9 років колонії.

Раніше “Знай.uа” повідомляв, в Одесі на Молдаванці поліція знайшла обезголовлене тіло молодої жінки 1989 року народження.Як повідомляє "Думська", тіло без голови 29-річної дівчини виявили в її ж квартирі на вулиці Середній. Після цього в поліції повідомили, що знайшли голову нещасної на розі 2-го Розумовського провулка. Однак, пізніше ця інформація не підтвердилася. За уточненою інформацією, голову дівчини досі так і не знайшли.