Народного депутат від групи "Воля народу" Сергія Мельничука звинувачують в організації організованого злочинного групи (ОЗГ).

Як повідомляє "РБК-Україна", розписку про отримання нардепом копії обвинувального акта вручили правоохоронці сьогодні, 8 лютого.

У документі говориться, що депутат отримав копію обвинувального акта у кримінальному провадженні від 10 липня 2015 року. На розписці Мельничук написав, що зі статусом підозрюваного він не згоден, оскільки підозра вручено не посадова особа.

Читайте також: Українські депутати сховали під матрацами бюджет Києва

Нагадаємо, в травні 2015 року прокурора Віктор Шокін заявив, що Мельничук фігурує в багатьох кримінальних справах. Зокрема, він звинувачується за ст. 257 (створення злочинної організації).

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Всього в обвинувальному акті щодо Мельничука значаться статті. (Ст. 257, ч. 4 ст. 187, ч. 4 ст. 345, ч. 3 ст. 146, ч. 3 ст. 289, ч. 3 ст. 146, ч. 4 ст. 345, ч. 3 ст. 407 КК України) - це організація банди з метою нападу на підприємства, установи, організації та окремих осіб, незаконним заволодінням автотранспортом, розбійними нападами, незаконним позбавленням волі, дезертирством, нападами на співробітників правоохоронних органів та інші.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що прем'єр відчитав народного депутата з партії "Воля народу" Сергія Мельничука за неповагу до генерала армії.