Підводний рибак зміг врятуватися від жахливої смерті в щелепах акули завдяки швидкості власної реакції і того, що зміг зреагувати в критичній ситуації і дати відсіч хижакові. Щасливий інцидент дайверу вдалося зняти на відео.

Під час підводної риболовлі чоловік міг позбутися ноги. Акула напала на дайвера, який мабуть народився в сорочці, ззаду. Хижак встиг відкусити у нього один плавець, в результаті чого він залишився босим на одну ногу. Зате залишилася ціла. І він зумів від неї відбитися.

У дайвера на рушницю для підводного полювання була розміщена камера, яка повинна була фіксувати перемоги чоловіки. А зняла фактичні його порятунок. На відеоролику видно занурення чоловіки в океан. Все виглядає досить спокійно.

Самої акули спочатку не видно. Помітно лише після різкого повороту чоловіки. Адже хижак напав ззаду і при першій же спробі відкусив плавець на правій нозі. Всього акула тричі намагалася накинутися на свою жертву.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вдруге чоловік відбивається від неї кулаком, а в третій раз йому все ж вдається направити на акулу гарпун, який він мало не впустив, і зробити постріл. Акула відступила, а мисливець став швидко плисти спиною на мілину. Лише опинившись у безпеці, він висловив свої емоції.

"До біса жорстко", - зізнається дайвер, виринувши з води.

Відео нападу акули на дайвера з гарпуном:

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа", кити врятували дівчину-дайвера від п'ятиметрової акули. Нен Хаузер плавала під водою і займалася вивченням поведінки горбатих китів. Один з них став виштовхувати дівчину на поверхню плавниками. А інший сильно став бити хвостом. Коли кит вагою 22 тонни намагався виштовхнути її під свій грудний плавець, дівчина подумала, що цей день стане днем її смерті. Однак виявилося, що таким чином він захищав її від п'ятиметрової акули, яка почала придивлятися до мирно плаваючою і не очікує небезпеку дайверше.