Вода і секс – дві чудові речі, але статевий акт в душі, чи у ванні, який часто демонструють у фільмах, негативно впливає на здоров'я обох партнерів. До такого висновку прийшли фахівці, проаналізувавши дану тему.

Часом бажання зайнятися коханням може застати в найбільш екзотичних місцях, а дехто навмисно відвідує їх, щоб спробувати екстремальний секс. Для багатьох така стихія як вода є способом отримання нові відчуття. Тому пари часто направляються в душ, ванну, басейн чи лазню. Але тут виникає питання: чи можна займатися сексом у воді і наскільки це безпечно?



Заняття сексом в басейні може призвести до того, що у жінки в піхві знизиться pH, оскільки у воду басейну додають хлорку. Через такий "мокрий" статевий акт в сечостатевій системі партнерів може розвинутись інфекція.

Також на здоров'я може вплинути гігієнічні засоби, які пара використовує в душі. Не варто забувати про те, що ванна чи душ самі по собі спонукають до романтичної обстановки, що має на увазі використання гелів і піни. Однак ті в свою чергу при попаданні на слизові тканини шкіри викликають роздражнення, тому ними краще знехтувати.

Крім перерахованого вище експерти назвали ще кілька мінусів сексу у воді. Не варто забувати про те, що вагінальна змазка у воді змивається, тому доведеться вдатися до використання штучної змазки на основі олій. Ще одним мінусом є обмежений простір душу чи ванни, що в свою чергу обмежує можливості у виборі поз. Тому, якщо ви зважились на такий досвід, використовуйте тільки дуже стійкі позиції. Інакше можна що-небудь собі зламати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Довге перебування в гарячій ванні загрожує псевдомонадним фолікулітом, який викликають бактерії Pseudomonas aeruginosa. Виглядає він як рясне висипання прищів і супроводжується сильним свербінням.

Також до мінусів відноситься ризик завагітніти, оскільки презерватив може намокнути і сповзти, а крім того брак повітря, якщо займатися оральним сексом.

Що ж стосується сексу в лазні, то тут виникає все та ж проблема зі змазкою, але переслідувати вона буде скрізь, де є вода. Однак це не єдиний мінус. Всі прекрасно розуміють що в лазні досить високі температури, що посилює навантаження на серце. Цією ж якістю відрізняється і секс, а в сукупності результат може бути вельми плачевним.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" розповідав про те, що секс у морських хвилях також може піднести кілька неприємних сюрпризів. Медики стверджують, що інтимні стосунки у морській воді та ще й у спекотну пору року можуть бути небезпечними для здоров'я.