Кім Кадашьян з легкістю позбулася целюліту і хейтерів.

Фото з величезним целюлітом на її відомих сідницях довгий час були предметом обговорень і осуджень. Деякі користувачі Мережі сміялися, деякі були відверто обурені таким її зовнішнім виглядом. Інтернет кепкував з Кім Кардашьян за її целюліт, але в 2018 році вона втерла носа усім.

«Так, я бачила ці жахливі фотографії з поїздки в Мексику, але люди підправили їх за допомогою Фотошопу. Я знаю, що була не в кращій формі, але не настільки ж!» - пошуткувала Кім.

Світська левиця дуже рішуча дівчина, яка дбає про своє тіло. Вона сіла на строгу дієту і почала тренуватися 6 разів на тиждень. Завдяки старанням, тіло Кім набуло зовсім неймовірної форми, якій позаздрить кожен. Кім довела, що наполегливість та сила волі може змінити будь-яку людину.

Тепер зірка виглядає чудово і в одязі, і без і зовсім не соромиться це демонструвати. Вдома, на пляжі, - де б вона не була, Кардашьян виглядає відмінно.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що знаменита американська модель і телезірка Кім Кардашьян вперше показала сімейний знімок в повному складі з новонародженою дочкою Чикаго. "Я не думаю, що ви дійсно розумієте, як важко зробити гарне сімейне фото. Це найкраще, що ми отримали до того, як всі три дитини почали плакати. Думаю, я теж плакала", – підписала знімок зірка. У своєму мікроблозі в Twitter Кардашьян також розповіла, як відбувалися зйомки. "Одна рука тримає немовля, інша – Сейнта за комірець сорочки, тому що він весь час тікає", – пояснила вона.