Як повідомляє Clutch.ua частий неприємний запах, зневага гігієною і неохайний вигляд — далеко не всі ознаки неідеальності кумирів мільйонів.
Люди звикли думати, що голлівудські зірки — завжди еталони краси. Природно, при такій кількості грошей легко підтримувати блискучий зовнішній вигляд. А ось і кілька прикладів того, що артисти з небувалою славою і грошима - справжні грязнули і абсолютно не переймаються з цього приводу.

Леонардо Ді Капріо

Голлівудський актор, який нарешті-таки отримав Оскар в 2016 році, вже слишеом одержимий ідеєю очищення навколишнього середовища, і зайвий раз воду не витрачає. Душ красень приймає не більше трьох разів на тиждень і тому його не раз звинувачували в жахливому пахощі.

Роберт Паттінсон

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ще один "любитель" водних процедур. Роберт Паттінсон не заморочується миттям волосся. В житті у зірки був період, коли він півтора місяця не мив голову і ходив з огидною жирної шевелюрою.

А ще Роберт не переносить чистоту в будинку. Зірку «Сутінків» складно обійти в бардак, і, за його словами, він навіть не помітить, що в будинку брудно, якщо хтось сторонній про це не скаже.

Джессіка Сімпсон

Популярна співачка просто ненавидить чистити зуби. За словами артистки, їй не подобаються відчуття після чищення. Зірка тільки зрідка прополіскують зуби. Ймовірно, з таких підходом, через кілька років роботи у стоматологів додасться.

Дженніфер Еністон

Чутки про те, що Дженніфер Еністон справжня грязнуля розпустила її подруга, з якою зірка жила ще в юності. Вона відверто заявила, що актриса всюди розкидала речі, ніколи не прибирала, і навіть як-то вкрала котлети з магазину, заховавши їх в бюстгальтері. Сама Дженіфер каже, що це все брехня і провокація, але образ грязнули вже закріпився..

Джонні Депп

Голлівудський красень і мрія жінок не обійшов стороною цей список. Прислуга зізнається,що він не тільки не прибирає (що, в принципі, зірці робити зовсім не обов'язково), але і ходить місяцями в одному одязі, не обтяжуючи себе водними процедурами, так що запах навколо нього досить задушливий.

Раніше "Знай.иа" повідомляв про те, що 26-річна затребувана датська модель Ніна Агдал, яка майже рік зустрічалася з голлівудським актором Леонардо Ді Капріо, виклала в попурярную соцмережа Instagram пікантний знімок з лісу. Автором фотографії, судячи з підпису, став новий обранець моделі. "Коли освітлення і ваш хлопець гарні, зробіть те, що повинні зробити", - підписала фото Ніна. Менш ніж за добу відвертий знімок набрав понад 70 тисяч лайків і безліч захоплених коментарів від фанатів.