З приходом тепла об'ємні шуби і пуховики в гардеробі змінюються на легкі пальта і куртки. Зараз саме час задуматися про те, щоб сховати зимовий одяг до наступного сезону. Але як правильно поводитися з речами, щоб вони зберегли свій зовнішній вигляд?

Шуби вимагають особливого зберігання та догляду, особливо в літній період. Слід запам'ятати, що не можна зберігати шубу в поліетиленовому пакеті або мішку. Без контакту з повітрям хутро на виробі може обсипатися.

Варто захистити хутряний виріб від попадання сонячних променів. Особливо це стосується світлого хутра. З-за прямих сонячних променів на ньому може з'явиться жовтизна.

За холодний зимовий період на дублянках часто залишаються жирові забруднення. Однак цей предмет гардероба не піддається пранні в пральній машині. Так можна лише зіпсувати річ. Домашня прання деформує дублянку, дає усадку і робить грубіше.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дублянки, шуби та інші хутряні вироби піддаються безпечної пранні лише в хімчистці.

Пуховики можна прати в домашніх умовах. Але і тут існують свої нюанси. В першу чергу слід звернути увагу на маркування на самому виробі. Допускається прання пуховиків в режимі ручного прання при 30 градусах. Також для того, щоб не скочувався пух, барабан з пуховиком варто покласти пару тенісних м'ячів.

Зберігати зимовий одяг потрібно на вішалці в темному місці. А від шкідників, здатних знищить прекрасну річ відмінно оберігають ароматизатори із запахом лаванди.

Як правильно зберігати вироби з хутра:

Як раніше повідомляв портал "Знай.іа", деякі повсякденні речі можуть зробити навіть з 20-річної дівчини бабу. У першу чергу потрібно позбутися сутулості і ніколи не човгати ногами. Така хода асоціюється тільки з хворобливою старенькою. Пластика в ранньому віці і недоречний надмірний макіяж також можуть додати дівчині десяток років. Для того, щоб завжди виглядати чудово, потрібно робити лише один яскравий акцент при макіяжі.