Недобросовісні постачальники готові наживатися навіть на здоров'я дітей. Нечисті на руку ділки якийсь час поставляли в якості їжі для самих маленьких продукти, які не тільки небезпечні для здоров'я, але і заборонені в нашій країні.

Госпродпотребслужба повідомила про це кричущий випадок. Також там додали, що на даному етапі в силу вступив закон, здатний в майбутньому убезпечити державні установи від недобросовісних виробників і постачальників.

Закон про більш жорсткий контроль за діяльністю постачальників і виробників формально вже набув чинності. Він спрямований на посилення відповідальності за порушення.

В одному з дитячих садків Києва було встановлено, що під виглядом вершкового масла був завезений молокомісткі спред, адже він заборонений в Україні. Спред є сумішшю молочних і рослинних жирів і є дешевою намазкой, якою вирішили нагодувати дітей дошкільного віку замість коров'ячого масла.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Спреди небезпечні тим, що при регулярному вживанні в їжу з-за високого вмісту в них небезпечних трансжирів ухуджают стінки артерій і провокують розвиток цукрового діабету. Крім того, погіршують роботу серця.

"Аналогічна продукція була виявлена ще в семи дитсадках Києва. Поліція відкрила кримінальне провадження", повідомляють в Госпродпотребслужбе.

Поки що немає даних про те, що спред під виглядом масла потрапив до дітей в раціон харчування. Однак це проблема не тільки столичних дитячих дошкільних установ.

Аналогічна ситуація була виявлена і в Миколаївській області. Крім того, в деяких зразках вже готової їжі була виявлена кишкова паличка, що є небезпечним і недопустимим.

Як раніше повідомляв портал "Знай.іа", у Києві б'ють на сполох через чоловіка, який переслідує дітей.