Російський боєць змішаних єдиноборств (ММА) Хабіб Нурмагомедов став чемпіоном Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC), перемігши американця Ела Яквінту.

29-річний росіянин беззаперечно лідирував у перших двох раундах, фактично б'ючи суперника. У третьому раунді Яквінта зібрався і завдав опоненту кілька потужних контрударів у голову, але не зумів переламати хід поєдинку.

Судді віддали перемогу російському бійцеві одноголосним рішенням, а Яквінта, всупереч прогнозам, зумів вистояти усі п'ять раундів.

Нурмагомедов став першим росіянином, який завоював титул чемпіона UFC. 29-річний росіянин здобув 26-ту перемогу в кар'єрі (16 достроково), у нього як і раніше, 0 поразок. У Яквінти це четверта поразка при 13 перемоги (8 достроково) і 1 нічиєю.

В інтернеті з'явилося повне відео нападу ірландського бійця змішаного стилю Конора Макгрегора на автобус з бійцями UFC. На кадрах видно, як Макгрегор кидає в автобус візок і металеві огорожі, бігає за ним і кричить.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Камера також вихопила російського бійця Хабіба Нурмагомедова, якому Макгрегор запропонував зустрітися. "Просто скажи мені де і все. Навіщо тобі потрібно сюди приходити? Ти хочеш побитися або що? Відправ мені повідомлення і приходь. Без охоронців, без UFC, без всього. Просто дай мені знати де і все. І коли", — сказав боєць.

Дуже впадає в очі той факт, що все знято як професійний промо-ролик.

Нагадаємо, чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор (21-3), який напав на автобус з учасниками турніру UFC 223 в Нью-Йорку, приїхав в Бруклін на поєдинок Хабіба Нурмагомедова та Макса Холлоуея. Бій відбудеться 7 квітня на турнірі UFC 223.

Також наголошується, що Макгрегор має намір піднятися в октагон після бою.

Нагадаємо, Конор Макгрегор напав на автобус з учасниками турніру UFC 223 в Нью-Йорку. Разом з Макгрегором в інциденті брав участь його друг Артем Лобов і ще декілька людей. В автобусі був і російський боєць Хабіб Нурмагомедов, з яким напередодні Лобов влаштував бійку.

Відомо, що в результаті нападу кілька осіб отримали серйозні поранення, тому три бої турніру UFC 223, який відбудеться 7 квітня, скасовано.

Видання Daily Mail опублікувало відео, на якому Макгрегор намагається розбити вікно автобуса залізною огорожею, а кому-то з його компанії вдалося це зробити.

В автобусі перебували бійці ММА, яких вивозили з прес-конференції напередодні турніру UFC 223. На іншому відео, знятому з автобуса, чітко видно обличчя Макгрегора.

В результаті нападу, боєць Майкл К'єза, який перебував в автобусі, отримав поріз на обличчі. Від осколків скла серйозно постраждали кілька людей.

Хабіб Нурмагомедов прокоментував напад чемпіона в легкій вазі Конора Макгрегора на автобус з учасниками турніру UFC 223, серед яких знаходився і він сам.

Нурмагомедов розповів, що прекрасно себе почуває і найважливіше для нього зараз це зробити вагу перед боєм на UFC 223.

"Відверто кажучи я не хочу, щоб його відправили до в'язниці. Ми повинні побитися. Можеш надіслати мені своє місцезнаходження. Будь ласка, ми повинні виправити це. Ти і я. Один на один. Хочеш, щоб було 10 на 10? Без проблем. Я дав ляща всій його команді і ніхто нічого не сказав. Він прийшов з пресою, з камерами, коли я був один. Зрозуміло, я хотів вийти з автобуса, але мене не пустили. Він знає це", - сказав Нурмагомедов.

Що стосується сутички з бійцем Артемом Лобовим, яка, судячи з усього, і спровокувала напад, Нурмагомедов пояснив, що там не було нічого, вартого уваги.

Президент UFC Дана Уайт шокований цією ситуацією, і розповів, що це залишить негативний відбиток на кар'єрі Макгрегора.

"Поліція зараз розшукує Конора Макгрегора. Його літак не зможе злетіти і не має права залишати Нью-Йорк. Думаю, якщо його не спіймають, він здасться сам. Це не вкладається в голові, я не можу в це повірити, але це залишить негативний відбиток на його кар'єрі", - передає слова Уайта CBS.

Також Уайт заявив, що спаринг-партнер Макгрегора Артем Лобов знятий з турніру UFC 223, який відбудеться 7 квітня.

Пізніше Макгрегор сам здався поліції. Як повідомили в прес-службі поліції, Макгрегор з'явився у відділ, не чекаючи свого арешту. Звинувачення проти нього поки не висунуто, оскільки ще триває розслідування інциденту.

Конор Макгрегор постане перед судом в Нью-Йорку, який відбудеться сьогодні, 6 квітня.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Макгрегор розповів, скільки ще планує виступати в UFC.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, розклад турнірів і боїв спортивних організацій UFC та Беллатор.