Українська ведуча Регіна Тодоренко здивувала шанувальників незвичайним весняним образом на одному з київських показів. Дівчина проїхалася по подіуму на велосипеді.

Регіна Тодоренко полюбилася глядачам під час її участі в якості ведучої в передачі "Орел і Решка". За її незвичайними подорожами стежили з цікавістю, а ще більшу симпатію вона викликала завдяки своєму почуттю гумору.

Періодично Регіна дивує фанатів своїми пікантними фото, а нещодавно їй навіть довелося захищати свої ноги, які шанувальники вважають повними і перекаченими. Цього разу критиці піддалася нова зачіска дівчини.

На особистій сторінці в instagram Регіна оприлюднила своє фото з модного показу Electra. Дівчина виїхала на подіум на велосипеді і в образі для прогулянок. Але незвичайний вихід здивував її фоловерів менше, ніж зачіска.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Стилісти для повноти образу зробили Регіні чубок. І, на думку фанатів, їй вона категорично не йде. Коментатори одразу ж почали доводити ведучій, що густа рівна чолка – поганий варіант для її типажу.

А ось сама дівчина сконцентрувалася зовсім на іншому. Вона розповіла, наскільки любить кататися на велосипеді і як рада, що нарешті настала тепла погода.

"Нарешті весна прийшла! Можна кататися на велосипеді, на реппуборді, на surfборде, на роликах, кайф! Як же я все це люблю", - зазначає дівчина в публікації.

Тодоренко згадала свою поїздку в Роттердам, де всі їздять на велосипедах. Вона назвала таке захоплення двоколісним транспортом вело-ажіотаж. Крім того, своє захоплення велосипедом вона передала й татові, який вже 10 років їздить на роботу тільки на ньому. Крім того, Регіна зазначає, що такі поїздки є чудовою профілактикою серцево-судинних захворювань.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", українська телеведуча буде вести передачу "Голос вулиці" на телеканалі КремльТВ.