Компанія Google випустила оновлення для свого сервісу Карти. Додана підтримка ще 39 мов. І, на радість українцям, оновилася українська розкладка.

Після недавнього оновлення всесвітньо популярний сервіс Google Maps зможе повноцінно підтримувати ще 39 мов, серед яких і українська. Слід відзначити, що українська мова була і до оновлення. Проте розробники обіцяють, що на цей раз буде повна локалізація сервісу.

"Чотирнадцять років тому Google Maps виглядав по-іншому і підтримував лише англійську мову. Сьогодні більше 1 мільярда людей використовує Google Maps, щоб знаходити нові місця, кращі маршрути на машині, велосипеді та пішки", - повідомляється на сайті Google.

Нові локалізації Maps будуть доступні на всіх платформах: iOS, Android, Mac і Windows . Змінити мову можна в настройках програми. При цьому змінитися локалізація самого запису.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Оновлення актуально для неймовірної кількості користувачів Google по всьому світу. Так, мовами, які тепер додатково підтримує додаток, користуються 1,25 мільярдів чоловік.

Нагадаємо, Google почав співпрацювати з правоохоронними органами. У Північній Кароліні приступили до випробувань інноваційної техніки пошуку підозрюваних у скоєнні злочинів. Нова ініціативи тестує можливість використання облікових записів Google для виявлення всіх людей, які знаходилися поряд з місцем злочину в момент його вчинення.

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа"на відео показали новий концепт Google Pixel 3. Розробники відзначають, що в ньому з'являться нові функції. На осінь призначений випуск третього покоління смартфонів Google Pixel. Він отримав стильний мінімалістичний дизайн з тонкими рамками для динаміків і подвійний фронтальної камери. Крім того, смартфон буде мати сканер відбитків пальців і операційну систему Android P.