У Києві сталась серйозна аварія. Літня жінка потрапила під колеса авто, коли переходила дорогу поблизу православною церквою "Введення в храм Пресвятої Богородиці" у Святошинському районі.

Про це повідомляє перс-служба Нацполіції.

ДТП сталась 9 березня на вулиці Ромена Ролана.

За словами медиків, які прибули на виклик, 73-річна киянка отримала перелом ноги. Її одразу ж госпіталізували.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обставин ДТП на даний момент не відомі. На місці працює поліція, яка встановлює всі подробиці НП.

Нагадаємо, на залізниці у Львівські області сталась серйозна ДТП вранці, 9 квітня. Товарні вагони перекинулись під час руху. Наразі шлях заблоковано для руху потягів. Пасажирам з електрички довелося пішки діставатися найближчої станції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українській столиці, 8 квітня, маршрутка, у якої відмовили гальма, на Північному мосту в'їхала в поліцейську машину. Відомо, що у ДТП, яка відбулася на мосту в напрямку станції метро "Почайна" з житлового масиву Троєщина, ніхто з людей не постраждав.

Російські ЗМІ повідмляють про аварію за участю електрички і мікроавтобуса на переїзді в Криму, яка за попередніми даними, призвела до загибелі п'ятьох людей. Попередньо, медична допомога була потрібна десяти постраждалим, п'ятеро людей загинули. За попередніми даними, аварію спровокував водій мікроавтобуса "Мерседес", який виїхав на переїзд перед електричкою.

В канадській поліції повідомили, що зросла до 15 осіб кількість жертв зіткнення автобуса з молодіжною хокейною командою Humboldt Broncos із вантажівкою.