У вівторок, 10 квітня, погоду на території України буде визначати переважно суха і тепла повітряна маса. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, якщо вірити прогнозу синоптиків, у вівторок на більшій частині території України - без опадів, лише в Карпатах вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура повітря вночі 4-9° тепла, у східних областях місцями 0-4° тепла; вдень 18-23°, на узбережжі морів та в Карпатах 12-17° тепла.

Крім того, в українській столиці опадів не очікується, температура повітря вночі 6-8° тепла, вдень близько 20°.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Згідно з даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 10 квітня найвища температура повітря вдень була 24,1 градусів тепла в 1973 році, найнижча вночі 7,2 градуси морозу в 1929 році.

При цьому в середу, 11 квітня, в Україні без опадів, лише у західних областях окремі невеликі дощі, грози. Вітер змінних напрямків, 3-5 м/с.

Температура повітря вночі 5-11°, у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській областях та в Карпатах 2-8° тепла; вдень 17-23°, на Закарпатті до 26°, в Карпатах та на узбережжі морів 10-16°.

У Києві опадів не прогнозується температура повітря вночі 8-10°, вдень 20-22°.

Нагадаємо, що початок цього тижня на території України обіцяє бути досить теплим і спекотним. Варто відзначити, що тепло буде продовжувати рухатися з заходу на схід, а температура повітря ще в середньому підвищиться на 2-3 градуси. При цьому підкреслюється, що опади відступили і найближчі дні українцям їх чекати не варто. А от з другої половини тижня країну знову накриє холодний циклон, який швидше за все, принесе дощі.

Також раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що вже можна сміливо сказати холодам "прощавай", весна тепер щодня буде радувати українців теплом і сонечком. Циклон відступив, а разом із ним і опади. Так, якщо вірити словами синоптика, кожен день буде все більше теплішати. На наступних вихідних показники на термометрах в деяких областях досягнуть позначки в 22 градуси вище нуля.