У вівторок, 10 квітня, очікується тепла і сонячна погода. Однак, у Закарпатській та Львівській областях можливі опади. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Антициклон Лео - красень. Навіть не будемо заглядати докладно на погоду Західної Європи. Так, наприклад, в Португалії, Іспанії, де море українців ще, напевно, святкують і їдять паску, завтра пройдуть сильні зливи, навіть із мокрим снігом. Сьогодні в Італії ллють дощі. Це всі шкідливі циклони. Ми вже з такими синоптичними какабеками мали справу, тому насолоджуємося справедливою нагородою - антициклоном з теплим повітрям. І саме ця потужна область високого атмосферного тиску, антициклон, зумовлює сьогодні і завтра ще зумовить по всій Україні ясну сонячну погоду", - написала вона.

У вівторок максимальна температура повітря в Україні +16+23 градуси, на Заході до +25, на узбережжі морів місцями +12+14 градусів.

"Є один нюанс. Завтра на Закарпатті та у Львівській області є ймовірність короткочасного дощу і можливо навіть з грозою - візьміть це до уваги разом із маленькою парасолькою", - попередила синоптик.

У Києві 10 квітня очікується сонячна погода і чисте небо. Вдень +20 градусів. Найближчої вночі +6+8 градусів.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Розкішна погода ще побуде, на радість темним окулярам, легким кардиганам, міні-спідницям, гультіпакам і трудівникам", - зазначила експерт.

"Суха сонячна погода - це чудово, не забувайте, що все має дві сторони, як мінімум. Нинішня ситуація може сприяти поширенню пожеж навіть від маленького нерозумного підпалу, який так люблять робити навесні люди", - написала Діденко.

"Ймовірні пожежі, неможливість нормально дихати, випалювання землі, загибель беззахисною фауни, зависання диму на далекі відстані за умови слабкого вітру - все це небажання думати, як мінімум, злочин, - як максимум. Давайте думати побільше, знову вчитися рахувати хоча б до десяти, перш ніж чиркнути сірником, розвивати уяву. А весна завжди віддячить красою й квітами", - додала вона.

Також раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що вже можна сміливо сказати холодів "прощавай", весна тепер щодня буде радувати українців теплом і сонечком. Циклон відступив, а разом із ним і опади. Так, якщо вірити словам синоптика, кожен день буде все більше теплішати.