Відомий американський актор Рассел Кроу влаштував розпродаж свого майна у Сіднеї, Австралія. Публічний аукціон він назвав "Мистецтво розлучення", пише Reuters.

На розпродаж актор виставив більше 200 костюмів і речей з таких відомих фільмів як "Гладіатор", "Хазяїн морів: на краю землі" та інших.

Кроу влаштував аукціон на свій 54-й день народження. Слід зазначити, що це могла б бути і 15-та річниця весілля з екс-дружиною актора Даніель Спенсер. Пара розлучилась у 2012 році.

З молотка пішли металеві наручники (продані за $30 тис.) , колісниця з "Гладіатора" (продана за $50 тис.), скам'янілий череп динозавра ($61 тис.), що раніше належав Леонардо Ді Капріо, золоті годинники та чимало різних речей. Всього на аукціоні заробили $2,8 млн.

Гроші знадобилися Кроу для остаточного оформлення розлучення з Даніель. "Наше розлучення буде завершено приблизно в ті ж дні, що відбудеться аукціон. Ми разом виховуємо дітей і нам легко домовитися про гроші", - відверто розповіла зірка.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що ще одна з найкрасивіших пар Голлівуду Ченнінг Татум та його дружина Дженна Д’юенн-Татум привселюдно оголосили про розлучення. Пара вирішила розійтися після дев’яти років спільного життя. Про свій намір зіркове подружжя написало на сторінках соцмережі Instagram. "Ми полюбовно прийняли рішення розійтися. Ми дуже сильно закохалися одне в одного багато років тому, і провели разом неймовірний час. Абсолютно нічого не змінилося відтоді - наші почуття так само сильні, але кохання - гарна пригода, в якій наразі нам варто піти різними шляхами", - зізнаються у повідомленнях Ченнінг та Дженна.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще