У ніч на 9 квітня в популярному львівському ресторані "Старгород" після конфлікту помер 31-річний житель міста Червоноград

Інформацію про смерть відвідувача ресторану підтвердила прес-секретар Нацполіціі Львівській області Світлана Добровольська.

Водночас адміністрація "Старгород" відмовилася коментувати цей інцидент.

За словами Добровольської, поки точно не відомо, від чого помер відвідувач ресторану.

“Близько 3:00 на 102 надійшло повідомлення про смерть чоловіка на вулиці Римлянина. Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події, встановила, що загиблим є 31-річний житель Червонограда. Поки не можемо говорити, що він помер в результаті побиття охоронцями ресторану – тіло направлено на експертизу і лише після її проведення буде відома причина смерті”, – розповіла прес-секретар.

За інформацією поліції, в ресторані дійсно був конфлікт з охоронцями. При цьому, за словами очевидців, чоловік помер після того, як його побила охорона закладу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше туристи з Росії не залишають можливості гучно нагадати про себе на курортах за кордоном. Черговий конфуз цього разу стався на популярному курорті в ОАЕ. П'яна росіянка накинулась на співробітницю поліції та покусала її, а потім головою вибила вікно в службовому автомобілі поліцейських.

Правоохоронцям стало відомо про бійку двох нетверезих туристок біля входу в один з готелів Дубая. Коли жінка-поліцейський підійшла до 24-річної росіянки і хотіла надіти на неї наручники, вона стала опиратися арешту, вдарила правоохоронця і вкусила її за обличчя. Офіцерам вдалося посадити туристку в авто, після чого росіянка вибила в ньому скло головою.

Росіянці пред'явлені звинувачення, і 3 квітня в суді вона визнала свою провину, відзначивши, що була під дією лікеру. Судді вона заявила, що не кусала жінку-поліцейського. Вирок їй винесуть 29 квітня.

Крім того наразі вже відомо, що у ніч на середу, 4 квітня, в Києві група молодих людей побила і пограбувала продюсера телеканалу "Україна", а потім та ж банда вдерлась ще й до супермаркету в надії обчистити касу. Там у них між охоронцем зав'язалась бійка.

Інцидент трапився близько 01:00 на вулиці Гната Юри, 6. В супермаркеті затримали групу молодих людей серед який були й дівчата, які напали на охоронців з ножем, коли ті намагалися перешкоджати крадіжці товару з магазину. Почалася бійка, розбилися пляшки, і один з нападників порізав обличчя об скло.

Під час оформлення правоохоронці встановили, що зловмисники підходять і під орієнтування про побиття чоловіка на зупинці неподалік.

Потерпілий на зупинці розповів, що є продюсером телеканалу "Україна" і близько 00:30 йшов додому, коли на зупинці на нього напала група людей, які почали мовчки його бити, після чого забрали мобільний і гроші, і втекли з місця подій. Чоловік повернувся до редакції телеканалу, де викликали патрульних і медиків. У нього зафіксували безліч ушкоджень: струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, рвану рану верхньої губи і травму грудної клітини.

Масова бійка з різаниною біля кафе у Києві.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українці намагалися помститися Польщі, але щось пішло не так.