Дорожньо-транспортна пригода сталася в штаті Нью-Йорк в неділю, 8 квітня. Автобус з дітьми врізався в проліт естакади, близько 40 підлітків отримали поранення.

Удар був дуже сильним, від зіткнення змістилася дах автобуса.

В "ABC-News" повідомляється, що підлітки, всі у віці від 16 до 18 років, поверталися з поїздки в Європу і вирушали на зустріч з батьками в місцевому торговому центрі.

Поліцейський Девід Канделарія зазначив, що всім дуже пощастило. Адже могла статися трагедія.

Поліцейський також додав, що дві людини отримали серйозні травми, п'ятеро – помірні, решта отримали легкі поранення.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Всього в салоні автобуса було 44 людини: водій, п'ять супроводжуючих і 38 студентів.

Повідомляється, що такі транспортні засоби, як цей автобус, не допускаються в деяких районах штату Нью-Йорк з-за низьких мостів.

У поліції сказали, що водій не місцевий, тому не знав про це обмеження.

Нагадаємо, раніше в Нью-Йорку автомобіль влетів у натовп людей — вагітна жінка і двоє дітей загинули, ще троє неповнолітніх отримали травми.

Відомо, що ДТП сталося в районі Бруклін. Після того, як винуватець аварії скоїв ДТП, він спробував сховатися. Але в момент втечі, зіткнувся з іншою машиною.

Раніше в індійському місті Музаффарпур, штат Біхар автомобіль в'їхав в будівлю школи. В результаті цього загинули дев'ятеро учнів, а ще 24 людини отримали поранення.

Як повідомили медики, стан деяких постраждалих оцінюють як критичний.

Інцидент стався в той час, коли уроки закінчилися і школярі були вже на шляху додому.

Уряд розпорядився виплатити компенсації родичам загиблих і розслідувати інцидент. Попередньо, водій автомобіля не впорався з керуванням.

Також Politeka писала, що на Одеській трасі біля селища Глеваха Київської області сталася смертельна аварія. Як стало відомо, аварія сталася близько 9:30 ранку, в результаті ДТП загинули двоє чоловіків.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", автобус з молодіжної хокейною командою, яка прямувала на змагання, зіткнувся з вантажівкою в провінції Саскачеван 7 квітня 2018 року. В результаті аварії загинуло 15 осіб. Всього в транспортному засобі на момент зіткнення їхали 28 осіб. Двоє постраждалих перебувають у критичному стані.