У житловий київській багатоповерхівці раптово спалахнула дуже сильна пожежа.

За повідомленням сайту dtp.kiev.ua адреса будинку, де сталося загоряння - вулиця Малишка, 15. Пожежа тут трапилася настільки сильна, що язики полум'я з балкона були довжиною в два-три метри.

На місці події працюють кілька пожежних розрахунків. Довгий час їм довелося боротися з вогняною стихією. В даний час пожежа локалізована.

Про кількість жертв і постраждалих офіційних даних поки не надходило.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Видео страшного пожара:

Киев. Огненный ад на ул. Малышко, 15: пылает квартира. Языки пламени выбрасывает с балкона на 2-3 метра. На месте работают бойцы #ГСЧС Информация о причинах возгорания и пострадавших уточняется. #дтп #Киев #авария #фото #сегодня #хроника #dtp #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #kyiv #today #crash #дтпкиев #пожар #чп #Малышко

Posted by dtp.kiev.ua on Monday, 9 April 2018

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" у місті Індіанаполіс (США) озброєний ножем чоловік скоїв напад на перехожих. Троє людей поранено, решта відбулися легким переляком.

Злочинець явно намагався привернути до себе увагу. Вони приїхав в центр Індіанаполіса на велосипеді. Потім зупинився і якийсь час через мегафон видавав гучні звуки. Йому зробили зауваження перехожі, після чого чоловік вихопив ніж і почав страшну різанину.

Всього в цьому інциденті постраждали три людини, двоє з них госпіталізовані у важкому стані. Потрапив у лікарню і нападник, але він зараз перебуває під наглядом поліції.