Співачка TAYANNA продемонструвала на знімках свої оголені ноги практично бездоганної форми.

В даний час співачка відпочиває десь на тропічних широтах. Повністю оцінити фігуру відомої виконавиці, на жаль, неможливо - на ній закритий білий купальник.

Виходячи з поста співачки в Instagram, зроблені ці фото були сьогодні, у понеділок, 9 квітня. На другій фотографії стоїть позначка "Райська дорога". Ометкі "Подобається" поставили вже шість з половиною тисяч користувачів.

Пісня TAYANNA для відбору на національній частини конкурсу Євробачення-2018

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" відома модель і телеведуча Ольга Бузова на новому реаліті-шоу впритул займеться пошуком чоловіка для себе. Щоб глядачі не плуталися, проект так і називатиметься - "Заміж за Бузову".

Що прикро для учасників майбутнього шоу - всі вони не зможуть поспілкуватися з Ольгою особисто. Тільки переможець, який пройде жорсткий конкурсний відбір. На прес-конференції, присвяченій майбутньому шоу, Бузова поскаржилася журналістам, що вже більше одного року у неї не було чоловіка. Терпіти таке далі було не можна, необхідність у новому форматі пошуку супутника життя назріла.

Ольга також висловила побажання щодо того, щоб претенденти змогли полюбити її не в якості телевізійної зірки, а як звичайну жінку. Пошуки цього непростого сімейного щастя будуть відбуватися на телеканалі TNT. Заявлені бажані якості переможця заходу: сміливість, розум, особиста відданість.