Відомий дизайнер Мартін Хайек продемонстрував концепт накладних навушників Apple.

Про це повідомляє Hronika.info

З чуток, Apple розробляє ще одні фірмові навушники на додаток до AirPods. Тільки якщо вже існуючі навушники не можуть похвалитися високою якістю звуку, то ось новинка створюється з урахуванням переваг аудиофилов.

Дизайн накладних навушників дозволяє вмістити в них більші динаміки, що, безумовно, позначиться на якості звучання пристрою. Хайєк зробив свій концепт схожим на HomePod, так як фірмова колонка створювалася з тією ж метою - домогтися найкращого звуку.

На думку Мартіна, на зовнішній стороні амбушур повинні розташовуватися сенсорні панелі на зразок тієї, що встановлена ​​в розумній колонці Apple. Вона також буде необхідна для управління голосовим асистентом Siri.

Apple володіє брендом Beats і вже продає кілька моделей накладних навушників. Проте судячи з інформації в мережі, в компанії хочуть уніфікувати весь модельний ряд аудіопристроїв і доповнити його ще одним фірмовим продуктом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коли нові навушники надійдуть в продаж невідомо. Раніше аналітики вважали, що Apple представить їх вже в 2018 році, але, за непідтвердженою інформацією, їх реліз перенесли ще на рік через складнощі в розробці.

Варто відзначити, що раніше інженери компанії Apple натхненні попереднім успіхом по створенню універсальної віртуальної клавіатури iOS.

Вони не збираються зупинятися на досягнутому. Тепер В планах у Apple розробників інтегрувати одну з опцій цієї клавіатури на Mac.

У відомстві по патентах і товарних знаків США є інформація про те, що в Купертіно приступили до створення Magic Keyboard нової генерації, в яку буде інтегрований трекпад.

Відомо, що на відміну від усіх попередніх патентів, у даному мова йде про механічну клавіатуру, а не про сенсорну. Кожна кнопка на ній має вільний шифр і навіть реагує на дотики по всій площі. Це дає можливість знехтувати зовнішнім трекпадом без супутніх незручностей.

Цікаво, що подібна ідея вже приходила в голову розробникам з компанії BlackBerry.

Вони використовували подібне нововведення у своїх QWERTY-смартфонах. Використовувана ними клавіатура також мала в наявності сенсорну панель, яка робила можливим переміщення по інтерфейсу і заняття веб-серфінгом.

Тому існує ймовірність, що наступники цієї компанії не побачать у патенті "яблучної" корпорації порушення авторських прав.

Навушники Beats Electronics перейшли у власність Apple

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що з App Store зникають додатки.