Не всім вдається протриматися до 8 березня, щоб викинути новорічну ялинку, але в одного одесита вийшло зробити це в квітні.

Про цю подію розповідають одеські сайти. Хтось із мешканців встиг сфотографувати викинуту біля сміттєвих баків ялинку. Слід зазначити, що за деревом добре доглядали, наливаючи в підставку води, так як хвоя навіть не почала жовтіти. Одеський фотограф відобразив викинуте деревце безпосередньо перед Великоднем.

Онлайн камера дає прекрасний вид на вулицю Дерибасівську в Одесі: відео

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" ремонт траси національного значення між Києвом і Одесою може завершитися вже до першого червня. Ремонтні роботи на цій транспортній магістралі почнуться вже в травні.

Про це розповів своєму керівництву начальник "Укравтодору" Олег Новак. А повідомив журналістам радісну звістку Володимир Омелян, міністр інфраструктури України. Мова, втім, не йде про якісний капітальний ремонт. Дорогу трохи підлатають до такого стану, щоб відновити "проездность". Тобто, щоб по ній було можливо пересуватися на автотранспорті.

Для повноцінного ремонту доріг в Україні, за словами Омеляна, грошей поки немає. Їх потрібно десь шукати. Якщо фінансування буде знайдено, то можна буде не тільки привести в порядок міжнародні та міжміські траси, але і побудувати ряд нових автобанів.