Досвідчені бразильські уфологи зняли на відео об'єкт, імовірно позаземного походження. Шокуючі відеокадри потрапили в YouТube і налякали інтернет-користувачів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Стало відомо, що на території Бразилії в місті Петрополіс, недалеко від туристичного міста Ріо-де-Жанейро, мисливці за НЛО змогли зняти на відео непізнаний вогненний об'єкт в небі.

Користувачі Мережі, які подивилися загадкові кадри на відеохостингу YouТube, заявили, що це міг бути метеорит.

На даний момент відеокадри зняті в Бразилії були відправлені на експертизу американським фахівцям з MUFON, які повинні підтвердити або спростувати факт наявності НЛО.

Варто відзначити, що раніше космонавти НАСА під час огляду орбіти Землі помітили величезний невідомий об'єкт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Гігантський НЛО був круглої форми. Фахівці вважають, що цим об'єктом міг виявитися штучний супутник Землі "Чорний лицар", що має імовірно інопланетне походження.

Перші спостереження "Чорного принца" відбувалися десятки років тому. Достовірно про нього було відомо лише те, що цей об'єкт обертається в протилежну всім штучних супутниках Землі бік. Іншими словами, якщо це космічний корабель, запускали його явно не з нашої планети.

Ідентифікацію виявленого нещодавно зорельоту з "Чорним принцом" провів Тім Беккерс, адміністратор каналу UFO Today ("НЛО в наші дні"). Раніше знімки імовірно "Чорного принца" вже публікували новинні видання. Фахівці стверджували, що це не НЛО, а фрагмент теплоізоляції Міжнародної космічної станції, випадково загублений у космосі.

Крім того варто відзначити, що спеціаліст Streetcap під час перегляду останніх знімків NASA виявив на одному з них інопланетянина. На фото, за його словами, зображена зоряна людина в шоломі, яка керує космічним кораблем на орбіті Місяця.

Підписники спеціаліста з космічних знахідкок заінтриговані і вірять у достовірність існування інопланетянина. Сам автор публікації заявив, що об'єкт явно керований інопланетною істотою.

Раніше ЗМІ повідомляв, що прибульці перетворили супутник Землі в свою базу. Гігантські трикутні непізнані об'єкти були помічені на супутнику нашої планети Місяця. Уфологи вважають, що супутник Землі фактично є позаземною базою прибульців.

Теоретики змови були приголомшені, коли "астрономи-любителі" помітили те, що, на їх думку, є явним свідченням того, що НЛО ковзає по місячній поверхні. Віртуальний уфолог, який у мережі представлений під нікнеймом "secureteam10" нітрохи не сумнівається, що на знімку справжній інопланетний корабель.

"Це зображення було надіслано мені не тільки астрономом-любителем, але і хлопцем, який був генеральним директором корпоративного реактивного флоту в Техасі", - заявив secureteam10.

Нагадаэмо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що камера NASA засікла справжнього янгола на підзарядці.