Буквально днями 44-річну всесвітньо відому німецьку модель Хайді Клум папараці помітили відпочиває разом зі своїм 28-річним бойфрендом, гітаристом німецької групи Tokio Hotel, Томом Каулітцом в Мексиці.

Як відомо, вчора пара прилетіла на відпочинок до Мексики. На фотографіях, які вже розлетілися по мережі, можна помітити, що Хайді Клум і Тому не приховують своєї пристрасті. Більш того, на всіх знімках топ-модель зображена топлес.

При цьому в недавньому інтерв'ю на шоу Елен Дедженерес Хайді дала зрозуміти, що готова до нових відносин. Модель також розповіла про те, як ставиться до критики на свою адресу за "голі" фото в соцмережах.

Нагадаємо, що Хайді Клум розірвала стосунки зі своїм бойфрендом Віто Шнабель лише півроку тому. Однак не так давно її вперше помітили в компанії нового чоловіка, яким виявився Том Каулітц, 28-річний гітарист популярної групи Tokio Hotel.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також відомо, що відомий музикант на 16 років молодший Хайді Клум. Чутки про їхній роман почали поширюватися після їх спільного виходу з ресторану Delilah в Нью-Йорку, де проводилася презентація нової колекції ювеліра Лоррейн Шварц. Каулітц не був присутній на події, але під час вечірки вийшов до Хайді і провів її до автомобілю, в якому вони вирушили у невідомому напрямку.

Папараці вдалося підловити зірок разом. Пара виглядає дуже гармонійно, але ЗМІ припускають, що їхні стосунки можуть бути суто діловими, адже Тому і його брат Білл взяли участь у зйомках шоу "Топ-модель по-німецьки", ведучою якого є Клум. У будь-якому випадку час покаже.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що численні шанувальники 44-річної німецької супермоделі Хайді Клум були у нестямі від радості, побачивши свою улюбленицю на обкладинці популярного журналу Maxim. Модель заради обкладинки погодилася повністю оголити своі шикарні груди.

В офіційному Instagram-акаунті Хайді Клум нерідко з'являються досить відверті публікації, проте на цей раз співачка не посоромилася постати перед об'єктивом фотокамери в абсолютно голому вигляді.