У Приморському районі Одеси конфлікт між двома студентами закінчився смертю 22-річного хлопця.

Про це повідомляє "Сьогодні".

Бійка з різаниною сталася на вулиці Балківській, у гуртожитку Одеської державної академії будівництва та архітектури. Як з'ясувала поліція, обидва молодика вчилися в одному вузі.

Під час сутички між юнаками один з них "скористався гострим предметом", завдав противнику поранення, які виявилися смертельними, повідомляє прес-служба поліції Одеської області.
18-річний підозрюваний зник з місця події, однак наступного дня його затримали на батьківщині, в Запоріжжі. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасово тримання в Одесі. Затриманому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Варто відзначити, що раніше у Києві біля кафе "Кавказ" на проспекті Свободи, 26, сталася бійка за участю понад 10 осіб.

Що саме чоловіки не поділили між собою і чому почався конфлікт невідомо. За попередньою інформацією, в бійці брало участь 10 осіб (7 осіб з однієї сторони та 3 – з іншої). Закінчилася бійка ударом ножем.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пораненому стало погано, і його занесли в заклад. Коли на місце події приїхали лікарі швидкої допомоги то повідомили, що у чоловіка проникаюче поранення під ребром. Його терміново госпіталізували.

Семеро учасників бійки втекли.

На місці події працювали співробітники патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Крім того варто відзначити, що у ніч на середу, 4 квітня, в Києві група молодих людей побила і пограбувала продюсера телеканалу "Україна", а потім та ж банда вдерлась ще й до супермаркету в надії обчистити касу. Там у них між охоронцем зав'язалась бійка.

Інцидент трапився близько 01:00 на вулиці Гната Юри, 6. В супермаркеті затримали групу молодих людей серед який були й дівчата, які напали на охоронців з ножем, коли ті намагалися перешкоджати крадіжці товару з магазину. Почалася бійка, розбилися пляшки, і один з нападників порізав обличчя об скло.

Під час оформлення правоохоронці встановили, що зловмисники підходять і під орієнтування про побиття чоловіка на зупинці неподалік.

Потерпілий на зупинці розповів, що є продюсером телеканалу "Україна" і близько 00:30 йшов додому, коли на зупинці на нього напала група людей, які почали мовчки його бити, після чого забрали мобільний і гроші, і втекли з місця подій. Чоловік повернувся до редакції телеканалу, де викликали патрульних і медиків. У нього зафіксували безліч ушкоджень: струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, рвану рану верхньої губи і травму грудної клітини.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вболівальники влаштували пекло на матчі з Порошенком.