Про свої похмури почуття при вигляді сучасного Криму пишуть користувачі соціальних мереж, прикладаючи відповідні фото.

Цей знімок був зроблений нещодавно на набережній Ялти. Тут більше немає лавок, на яких могли б сидіти відпочиваючі. Сама набережна в тріщинах, із зруйнованими плитами, без ремонту.

Цілком природно, читачі соціальних мереж реагують на такі фото з тугою і смутком. І з ностальгією згадують ті славні часи, коли АР Крим ще не оголошувала про свій вихід зі складу України.

Як виглядала Ялта в 2015 році - відео:

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" екіпаж риболовецького судна "Норд" з Керчі, затриманого кілька днів тому української прикордонної службою, намагається потрапити додому, в Крим. Днями моряки зробили спробу перетнути українсько-російський кордон в районі Харкова. Втім, безуспішно - їх завернули назад.

З'ясувалося, що існує лише один законний спосіб, з допомогою якого моряки "Норду" зможуть повернутися додому. Вони повинні пред'явити українські паспорта при перетині адміністративної межі з АР Крим. Зробити це моряки, очевидно, поки не можуть, у зв'язку з відсутністю таких документів.

Нагадаємо, що команду судна "Норд" затримали 25 березня. Кілька діб керченських моряків тримали під арештом. Потім визнали їх дії по перетину українського кордону адміністративним правопорушенням, і відпустили на свободу.