У Вінниці поліцейські затримали 22-річного жителя міста, який саперною лопаткою наносив тілесні ушкодження перехожим.

Про це повідомляє "Страна"

Так, увечері 8 квітня зловмисник нападав на людей безпричинно, перебуваючи під дією наркотичних речовин.

Відомо, що нападник, вийшовши зі свого будинку, саперною лопаткою завдав удари по голові 23-річному хлопцю. Потерпілий був з товаришем, тому зловмисник одразу втік і на тій же вулиці напав на бабусю.

73-річна постраждала з рубаною раною голови у важкому стані госпіталізована в реанімаційне відділення вінницької лікарні.

Підозрюваний затриманий. Порушено кримінальні виробництва статтею "Замах на умисне вбивство з хуліганських спонукань".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що раніше на Великдень в столичному районі Оболонь двоє чоловіків влаштували бійку. Перепалка переросла у сутичку, зупинив озвірілих людей звичайний перехожий за допомогою газового балончика.

За словами очевидців, ці двоє щось не поділили між собою і без кулаків порозумітися ніяк не змогли:

"Одному набридло просто так махати кулаками і він дістав ніж. Влучив просто під око", - йдеться в коментарі до знімків.

Якби не чоловік, котрий сидів в автомобілі поруч, невідомо чим це все могло закінчитися. Побачивши щось неладне, водій вибіг з машини. Спочатку намагався заспокоїти озброєного ножем нападника, але з цього нічого не вийшло. Тоді і вирішив дістати газовий балончик, аби змусити їх припинити бійку.

У потерпілого "під шумок", до речі, встигли витягти гаманець, але патрульні потім його знайшли, за кілька метрів від місця бійки. Що загрожує винуватцям, поки що невідомо. Але по факту можна попередньо говорити про грабіж із нанесенням легких тілесних ушкоджень.

Крім того у Києві біля кафе "Кавказ" на проспекті Свободи, 26, сталася бійка за участю понад 10 осіб. Що саме чоловіки не поділили між собою і чому почався конфлікт невідомо. За попередньою інформацією, в бійці брало участь 10 осіб (7 осіб з однієї сторони та 3 – з іншої).

Закінчилася бійка ударом ножем. Пораненому стало погано, і його занесли в заклад. Коли на місце події приїхали лікарі швидкої допомоги то повідомили, що у чоловіка проникаюче поранення під ребром. Його терміново госпіталізували. Семеро учасників бійки втекли.

Поліція оприлюднила фото чоловіка, який з бензопилою напав на людей у Швейцарії

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Криму чоловіка жорстоко побили за те, що він "укроп і фашист".