В одному з останніх випусків шоу «Холостяк» герой проекту Єгор Крід дізнався, що в учасниці Соні Макеєвої був секс з співробітником знімальної групи ТНТ. Співак вигнав дівчину з проекту і став з недовірою ставитися до інших потенційним нареченим.

У новому випуску Єгору знову довелося з'ясовувати стосунки з учасницями. На цей раз в центрі скандалу опинилися Аліса Лісс і Ніколь Сахтариди. Все почалося з того, що Ніколь попросила Алісу їй поворожити на картах на колишнього коханого, з яким у неї повинна була бути весілля. Лісс виконала прохання, а потім в особистій розмові з Кридом повідомила йому, що у Ніколь є інший чоловік. Співак дуже засмутився і вирішив, що повинен знати правду.

Єгор відправив Ніколь лист в чорному конверті, в якому було написано: Саму себе не обдуриш. Також музикант привіз дівчину до церкви і сповідальниці попросив зізнатися у всьому, що вона від нього приховує.

Сахтариди подумала, що Єгор має на увазі ситуацію з Сонею Макеєвої. Виявилося, що вона перша дізналася про секс дівчини з іншим чоловіком і не розповіла Криду. Співак заявив, що це все в минулому, але він хотів би дізнатися, чи є у Ніколь інший чоловік. Учасниця заприсяглася, що ні з ким не зустрічається, а Аліса каже неправду.

Крід повірив дівчині, але вирішив влаштувати їй очну ставку з Лісс.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Під час церемонії відрахування музикант усамітнився з дівчатами і попросив пояснити йому, як все було насправді. Виявилося, що в Аліси немає ніяких фактів, а тільки здогади.

Ніколь в свою чергу не заперечувала, що просила поворожити на колишнього, але наполягала, що відносин у них немає. Крід не приховував, що незадоволений поведінкою Аліси і тим, що вона бездоказово намагалася впливати на його думку.

Лісс виправдовувалася, але Єгор заявив, що втратив до неї довіру. Дівчина емоційно реагувала на слова музиканта. У підсумку Крід прийняв рішення попрощатися з обома дівчатами.

Ніколь змирилася з рішенням артиста, а Лісс емоційно відреагувала.

Вона заявила, що знала чим це все закінчиться. Вона незадоволена, що церква Крід повів не її а Ніколь.

Крід просив її заспокоїтися, але Лісс продовжила обурюватися.

Аліса вирішила попрощатися з іншими дівчатами, хоча Єгор був проти. Дівчатам вона сказала, що співак вважає її брехуном, хоча вона була з ним чесною.

«Дівчата, я прийшла попрощатися. Виявляється, я брехун, лукавий чоловік. Єгор мені більше не довіряє. Я брехун, що я погана людина», — заявила білявка.

Крід не шкодує про своє рішення. Він не сприймає брехня, підлабузництво і пусті плітки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", головний герой нового сезону проекту "Холостяк" Єгор Крід дуже відрізняється від своїх попередників. Головним чином тому, що до його персони завжди підвищена увага. Але сам 23-річний співак точно не вважає себе прихильником романтичних відносин. Єгор розповів, що насправді думає про дівчат.