Користувачів інтернету обурила новину про те, що у Львові в центрі міста, любителі російської попси на Великдень побили українця.

Відповідний пост на своїй сторінці у Facebook розмістив Radko Mokryk.

Інцидент стався в барі "Барбидон". Співробітники бару відмовилися реагувати на зауваження про те, що замість російськомовної музики у Львові повинна звучати україномовна.

За словами автора поста, на виході із закладу вони стали обговорювати неприпустимість російської попси в громадських закладах. У цей момент до них підійшов чоловік, який був обурений, що комусь не подобається російську мову у Львові. В результаті зав'язалася бійка: любителі російської попси побили компанію, постраждали і дівчата.

Уточнюється, що на місце події очевидці викликали поліцію. На нападників постраждалі написали заяву.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.іа", у неділю, 8 квітня, поки вся Україна празновала Великдень, у Києві влаштували криваве побоїще. Почалося все з бійки, а обернулося грабунком і ножовим ударом в обличчя. Так релігійне свято відзначили двоє киян в Оболонському районі. Про подію, що трапилося на вулиці Героїв Сталінграду, на своїй сторінці у Facebook повідомляє "Київ Оперативний".