В індійському штаті Хімачал-Прадеш впав в ущелину шкільний автобус. Не менш 29 чоловік, включаючи 26 дітей, загинули.

Про це повідомило видання The Тimes of India з посиланням на місцеву поліцію. За її інформацією, всі загиблі діти мали менше 10 років. Також загинули двоє вчителів і водій автобуса.

Зазначається, що число жертв може зрости, оскільки багато учні залишаються заблокованими серед уламків автобуса.

За інформацією місцевих ЗМІ, автобус віз додому близько 40 учнів приватної школи. Свідки розповіли, що водій, 64-річний ветеран, не впорався з керуванням на крутому повороті, і автобус впав в обрив з висоти близько 60 метрів.

На місці аварії працюють сили поліції і рятувальники.



Нагадаємо, в США недалеко від Нью-Йорка автобус, який перевозив старшокласників у віці 16-18 років врізався в проліт естакади. Постраждали понад 40 осіб.

Нещодавно в турецькій провінції Ескішехір сталася велика аварія з автобусом, який перевозив школярів, в якій загинули 11 осіб і ще 44 отримали поранення. За попередніми даними, причиною аварії могла могло стати тварина, яке вибігло на дорогу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", автобус з молодіжною хокейною командою, яка прямувала на змагання, зіткнувся з вантажівкою в провінції Саскачеван 7 квітня 2018 року. В результаті аварії загинуло 15 осіб. Всього в транспортному засобі на момент зіткнення їхали 28 осіб. Двоє постраждалих перебувають у критичному стані.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще