Житель Аргентини зняв, пляшку газованої води, яку щойно купив і вилив з неї весь вміст, це відео він виклав на ютуб.

Таке має потрясти всіх любителів газованої води.

Аргентинець помітив щось дивне на дні пляшки Coca-Cola. Коли ж він вилив її вміст, то виявилося, що всередині знаходилася розклад мертва миша, повідомляє Mirror.

Дієго Перейро розповів, що спеціально зняв, як відкриває пляшку, щоб довести, що це не він поклав туди мертву тварину. На кадрах видно, як до пластикових стінок прилипли волоски миші.

Це лише одна сторона медалі. Адже насправді європейські вчені проаналізували кілька десятків наукових робіт та підтвердили: вживання напоїв з цукром пов'язано з зайвою вагою і ожирінням і у дітей, і у дорослих. Дослідники впевнені, що системам охорони здоров'я держав слід вжити заходів, які допоможуть обмежити вживання газованої води та інших напоїв з підсолоджувачами.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.uа", дієтологи назвали 7 страшних продуктів, які можуть позбавити вас життя.