Статуя імператора династії Цинь впала в Китаї шостого квітня, не витримавши поривів сильного вітру.

Про цю подію повідомляють китайські ЗМІ. Монумент імператора Цинь Шихуанді виготовлений з бронзи і важить шість тонн. Він стояв на постаменті заввишки двадцять метрів, тому удар про землю був страшної сили.

Голову пам'ятника сплющило при ударі. Китайці були змушені підігнати на місце падіння будівельну техніку і евакуювати пошкоджену статую за допомогою крана.

Нагадаємо, що Цинь Шихуанді правил Китаєм у третьому столітті до нашої ери. Його вважають першим китайським імператором, так як йому вдалося об'єднати країну.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Це відео розповідає про раціоні китайців:

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" президент США Трамп вводить проти Китаю нові мита. Ці новини вже мали великий вплив на ряд біржових індексів. Зокрема, зростають ф'ючерси на нафту на Нью-Йоркській фондовій біржі.

Раніше Трамп публічно заявляв про те, що укладе з Китаєм справедливе угоду, яка дозволить усунути торгові бар'єри між двома країнами, а також захистити права на інтелектуальну власність.

Ряд експертів вважає, що ціна бареля нафти в 2018 році може піднятися приблизно до 80 доларів США.