За словами експертів, косметика здатна впливати на шкіру негативного, через її складний механізм зволоження, повідомляє MedAboutMe.

Як повідомляють наукові співтовариства, тільки у верхньому шарі різні засоби заповнюють недолік зволоження шкіри. Шкіра може просто звикнути до використання зволожуючих косметичних засобів, але організм з допомогою гіалуронової кислоти і сального секрету компенсує втрати від такої "атаки".

Гохара Мона, ад'юнкт-професор дерматології Єльської школи медицини, заявляє, що насправді всі дорогі процедури омолодження обличчя за принципом фейс-ліфтингу в реальності малоефективні. На її думку, такі особові руху призводять до руйнування колагену – головного "білка молодості" для шкіри.

Шкірі необхідно лише здорове харчування і спосіб життя. За три місяці певні правила підштовхнуть до позитивних змін.

Також дерматологи спростували що холодна вода завдяки своїм властивостям скорочує пори і підтягує. За словами фахівців, розмір пір людини визначається лише генетичними факторами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ні для кого не секрет, що акне і проблемна шкіра зараз у мільйонів людей в наші дні. Однак вихід завжди є. Досвідчені фахівці вказали, з допомогою яких засобів можна назавжди забути про прищи. Також вони додали, що ці засоби абсолютно доступні для всіх.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", якщо у вас жирна шкіра і ви хочете поліпшити її стан за допомогою спиртовмісних засобів, у вас нічого не вийде. Вони її спочатку висушать, а потім шкірне сало почне утворюватися ще сильніше. Ці засоби заберуть вашу молодість і красу.