Це жахлива пригода сталась дев'ятого квітня неподалік від мосту Патона в Києві. Автомобіль злетів з траси і врізався в дерево.

Про це повідомляє видання dtp.kiev.ua. В інформації з місця події підкреслюється, що за кермом автомобіля перебувала дівчина. Вона не впоралася з керуванням машиною на високій швидкості.

Водій авто відбулася зламаним носом і закритою черепно-мозковою травмою. Її госпіталізували. Автомобіль сильно пом'яло в результаті удару об дерево.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Свідки події розповіли про те, що машина рухалася до мосту, але потім з'їхала з дороги, проскочила по діагоналі частина парку і була зупинена природною перешкодою. В результаті авто розвернуло і відкинуло на десяток метрів.

Наслідки ДТП з автомобілем Мазда: відео

Сама постраждала стверджує, ніби її машину підрізали під час руху по дорозі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" дев'ятого квітня у Тернопільській області перекинувся автомобіль Audi A9. У результаті ДТП загинули водій і двоє пасажирів. Всі троє були ще дуже молоді. Троє інших пасажирів доставили до лікарні з переохолодженням і серйозними травмами.

Це жахлива пригода сталася на трасі Збараж-Підволочиськ внаслідок того, що Ауді не вписалася в поворот.