У Підмосков'ї шокуючу знахідку на місці падіння літака Ан-148 виявила Юлія Синіцина — донька жінки, яка загинула в авіакатастрофі. Дівчину встигла поскаржитися Путіну.

Про це стало відомо завдяки її відеозверненню на YouTube.

Юлія в ролику зазначила, що 6 квітня поїхала на місце загибелі її матері, щоб покласти квіти. Коли дівчина йшла по полю, вона побачила розкидані по землі частині літака, речі загиблих пасажирів та фрагменти людських тіл. Територія була відкритою, місце не охоронялося поліцією. Як розповіла донька загиблої, вона терміново повідомила про це по телефону регіональній владі, а також в МНС і Слідчий комітет Росії. Через дві з половиною години приїхали районна влада та поліція.

«Це не по-людськи, це антисанітарія», — заявила дівчина.

Пошукові роботи їй пообіцяли почати 9 квітня.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Я прийшла в себе тільки сьогодні. Я знову поїду туди. Це жорстоко по відношенню до тих, хто загинув, і до їх близьким. Що стосується закону, це велике питання», — зазначила Юлія, звертаючись за допомогою до всіх органів влади.

У коментарях користувачі підтримали обурення дівчини.

«Кричуща байдужість... В це неможливо повірити!.. Це ж блюзнірство — за це стаття є... Який жах. Який бардак», — написали вони.

9 квітня родичі жертв авіакатастрофи з Ан-148 зажадали віддати останки їх близьких, щоб поховати їх. На думку сімей загиблих, оскільки з моменту авіакатастрофи в Підмосков'ї минуло майже два місяці, всі експертизи вже повинні були бути проведені.

Літак Ан-148 «Саратовских авіаліній» розбився в Підмосков'ї 11 лютого. Трагедія сталася через шість хвилин після вильоту з Домодєдово. На борту перебувала 71 людина, ніхто не вижив. У СКР пояснили, що вибух стався після зіткнення з землею.

Як повідомляв портал "Знай.uа" родичам загиблих в авіакатастрофі Ан-148 під Москвою влади РФ запропонувала ховати жертв частинами, які вже вдалося знайти, оскільки на тлі нещодавніх подій в Кемерово, трагедія з літаком вже відійшла на другий план, мовляв, "зараз не до них". Пожежа в Кемерово витіснила із новин іншу страшну подію - падіння Ан-148 "Саратовских авіаліній" 11 лютого 2018 року.