У вівторок, 10 квітня, в Україні протримається сонячна тепла погода без опадів, як, власне, і має бути в квітні після затяжної зими. Але вже з завтрашнього дня, 11 квітня, з західної сторони прийде серйозне похолодання, і не одне, а з грозовими дощами.

10 квітня


Так, за даними Українського гідрометцентру, під удар грозових дощів потрапить західна Україна. Грози будуть короткочасними і на температуру це сильно не вплине. Більш того, синоптики прогнозують потепління на заході країни до +25, на решті території України без опадів, 20-22 градусів вище нуля.

11 квітня


Але в четвер, 12 квітня, грозові дощі змістяться в північні і центральні регіони України. Разом з дощами похолодає на 2-3 градуси. Сухо і сонячно буде лише в Закарпатті, деяких регіонах півдня країни і в Криму, а також на сході. На заході і півдні країни до +22, на північному сході і сході до +19 без опадів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

12 квітня


У п'ятницю, 13 квітня, грози відступлять, але хмари і дощі затягнуть небо над Україною від заходу до сходу через центральні регіони. У деяких регіонах на півдні, північному заході і сході країни буде сухо і сонячно. Прийде і деяке похолодання. На заході країни буде до +20, на півночі і сході всього до +16, в центрі України до +18.

13 квітня


У суботу, 14 квітня, температура знизиться ще на пару градусів. Дощитиме на заході України, а на решті території прогнозують суху і сонячну погоду. На заході, в центрі і на півдні країни температура повітря буде приблизно однаковою - до + 17-19 градусів. На півночі і сході України до +15.

14 квітня


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що через витівки неадекватної стихії повністю без світла залишилися тисячі українців. Все через вітер, який обірвав дроти, тим самим порушивши роботу ліній електропередач. Рятувальники розповіли, що проблема торкнулася 8 областей.