Скандально відомий 31-річний злодій в законі Сергій Асатрян, відомий як Осетрина-молодший або Сережа Бентлі виявився дуже незадоволений умовами утримання в колонії, куди його відправили відбувати термін. Син 49-річного злодія в законі Едуарда Асатряна на прізвисько Осетрина-старший звик до комфортного життя і неважливо, на свободі чи за ґратами. Не отримавши в місцях не таких віддалених персонального готельного номера, Осетрина-молодший поскаржився на це в прокуратуру.

Як не дивно, по цій маячневій заяві в колонію приїхала комісія, і зараз вона перевіряє умови життя в'язнів, повідомляють російські ЗМІ.



У Москві Нікулінський суд упаяв Осетрині-молодшому 9 років колонії особливого режиму: його визнали винним у побитті бізнесмена Карена Мхітаряна і вимаганні у нього 1,2 мільйона доларів. Після неодноразових пересилань чоловік виявився в ІК №1 в селищі Сухобезводне в Нижньогородській області. Це "червона зона", де начальство не дозволяє жити ув'язненим за поняттями і змушує суворо дотримуватися внутрішнього розпорядку. Відправили сюди Осетрину почасти й з міркувань його ж безпеки, оскільки у нього накопичилося достатньо ворогів, які в звичайній зоні могли йому "дати по вухах", тобто позбавити злодійської корони і навіть відправити на той світ. Але Асатрян-молодший не оцінив благодійності і залишився незадоволеним.


Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він звик, що у звичайній зоні такі, як він, знаходяться в привілейованому становищі. У такій зоні "злодії хизуються в цивільному одязі, ходять в межах периметра куди заманеться. Крутий смартфон - щось на зразок скіпетра коронованої особи", - пишуть ЗМІ. Щоб злодій жив в загальному бараку - якщо це коли і відбудеться, то стане справжньою сенсацією. Зазвичай злодії в законі живуть або в окремій палаті медсанчастини, або в персональному номері зонівського готелю. У них є всі блага цивілізації - від холодильника і доступу в інтернет до персональної ванної кімнати. Зрозуміло, злодії не працюють.



Начальник ІК №1 полковник Олександр Колганов відразу поставив Осетрину-молодшого перед фактом, що він житиме як всі. В Осетрини забрали смартфон, змусили зняти цивільний одяг і одягли в табірну робу з номером. Асатряна-молодшого поселили в загальний барак до "мужиків". Колганов попередив зека, що йому доведеться працювати нарівні з усіма, інакше на нього чекає штрафний ізолятор. А в ШІЗО буде "голодний пайок, відсутність курива, нари, які наглядач відстібає від стіни тільки до часу загальнотабірного відбою і знову замикає після підйому".



Обурений таким ставленням Осетрина-молодший накатав скаргу в прокуратуру, що заслуженого злодія утискають. Всі були дуже здивовані, коли за такою дивною заявою в колонію приїхала прокурорська комісія. Робота комісії "в одиничці" поки не закінчилася. За її підсумками яких всі залишать як є, або покарають полковника Колганова за дотримання закону, а Осетрину прокурорські створять курортні умови.

За що Осетрина-молодший отримав термін


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що ще один відомий злодій в законі на прізвисько Француз вилетів з вікна 12 поверху.