Відома російська співачка Валерія вирішила створити особистий сервіс No Secret by Valeriya по доставці здорової їжі. Фанати співачки зраділи цій новині і погодилися з важливістю правильного харчування. Однак деяких з них вартість продуктів розлютила.

Відомо, що спільно з Еміном Агаларовим співачка Валерія дала старт проекту No Secret by Valeriya. Його концепція проста – клієнти можуть вибрати один з п'яти продуктових наборів та отримати набір продуктів для правильного харчування. Фани зірки одностайно зійшлися на думці, що в сучасному світі немає нічого важливішого, ніж здорова їжа. Про це пишуть росЗМІ.

Так, вартість набору страв на один день у залежності від обраної програми коливається від 3,5 тисяч до п'яти тисяч рублів. За місяць харчування в такому режимі обійдеться людині більше ніж в 100 тисяч рублів (близько 50 тисяч гривень). Такий рівень цін виявився позамежним для багатьох підписників співачки. "За 100 штук у місяць! Дешевше повара найняти", "Дуже дорого! Чому такі ціни?", "4500 в день за харчування – це дуже непідйомні ціни, згодна з вищесказаним: так можуть харчуватися тільки зірки, звичайні люди дозволити собі такого не можуть...", – заявляють обурені прихильники.

Декому не сподобався і асортимент, пропонований Валерією. Вони розкритикували знімок, на якому співачка їсть зелень в машині. "Однією травичкою ситий не будеш!!! Їж Мяско!!! (тут і далі орфографія і пунктуація авторів збережені. – прим. ред.)", "цієї травичкою можна наїстися ?))", "бідна...все травичкою харчуєтеся=(( а де брати сили?", "А порожня травичка це реально смачно ?", "Невже не можна нормальну їжу їсти, що за трава!!!", – обрушилися на співачку критики. 100 тисяч рублів за харчування це дорого?

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" всі дієтологи рекомендують випивати всього один стакан води натщесерце і 2 л води в день. Вода допомагає позбавитися від проблем зі здоров'ям, а ще сприяє схудненню. Так що варто взяти стакан води в руку і дізнатися про його цінності. Вода з ранку покращує метаболізм.